İYİ PARTİ’DEN RAMAZAN ETKİNLİĞİ

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 19.04.2022 - 14:01, Güncelleme: 19.04.2022 - 14:04
 

İYİ PARTİ’DEN RAMAZAN ETKİNLİĞİ

İyi Parti Seydişehir İlçe teşkilatı Ramazan ayı münasebetiyle ihtiyaç sahiplerine yardım kolisi dağıttı ve Partililer birlikte iftar açtı.

Seydişehir İyi Parti teşkilatı yardımseverlerin desteğiyle 127 yardım kolisi hazırlayarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. Geleneksel haline getirdikleri iftar yemeğinde buluşan İyi Partililere bir konuşma yapan İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici: “Partimize halkımızın desteği gün geçtikçe artıyor. Bunu da son zamanlarda üye sayılarımızın fazlalaşmasından ve iftarımıza yoğun katılımlarınızdan anlıyorum” diyerek katılan herkese teşekkür etti. Dönderici: “Yüce Mevla ibadetlerimizi, dualarımızı kabul etsin. Bu aylara bu günlere yeniden ulaştırsın.” temennisinde bulundu.      
İyi Parti Seydişehir İlçe teşkilatı Ramazan ayı münasebetiyle ihtiyaç sahiplerine yardım kolisi dağıttı ve Partililer birlikte iftar açtı.

Seydişehir İyi Parti teşkilatı yardımseverlerin desteğiyle 127 yardım kolisi hazırlayarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

Geleneksel haline getirdikleri iftar yemeğinde buluşan İyi Partililere bir konuşma yapan İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici: “Partimize halkımızın desteği gün geçtikçe artıyor. Bunu da son zamanlarda üye sayılarımızın fazlalaşmasından ve iftarımıza yoğun katılımlarınızdan anlıyorum” diyerek katılan herkese teşekkür etti.

Dönderici: “Yüce Mevla ibadetlerimizi, dualarımızı kabul etsin. Bu aylara bu günlere yeniden ulaştırsın.” temennisinde bulundu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.