SELÇUKGAZ YENİ BİNASINA YAKINDA KAVUŞACAK

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 19.04.2022 - 14:49, Güncelleme: 19.04.2022 - 14:49
 

SELÇUKGAZ YENİ BİNASINA YAKINDA KAVUŞACAK

SelçukGaz Genel Müdürlük Binası İnşaatı Hızla İlerliyor

Daha önceleri Eti Lojmanları alışveriş marketi olarak bulunan alan daha sonraları SelçukGaz idari binasına dönüştürülmüştü. Geçtiğimiz aylarda yenilenmek üzere bu alanda bulunan hizmet binası ve diğer dükkanlar yıkılmıştı. Geçici olarak SelçukGaz Genel Müdürlüğü binası da Lojmanlar binası önündeki caddeye taşınmıştı. 2-3 ay gibi kısa sürede bitirilecek olan yeni SelçukGaz Genel Müdürlüğü, 3 katlı akıllı bina şeklinde tasarlanarak hizmete sunulacak.  
SelçukGaz Genel Müdürlük Binası İnşaatı Hızla İlerliyor

Daha önceleri Eti Lojmanları alışveriş marketi olarak bulunan alan daha sonraları SelçukGaz idari binasına dönüştürülmüştü.

Geçtiğimiz aylarda yenilenmek üzere bu alanda bulunan hizmet binası ve diğer dükkanlar yıkılmıştı. Geçici olarak SelçukGaz Genel Müdürlüğü binası da Lojmanlar binası önündeki caddeye taşınmıştı.

2-3 ay gibi kısa sürede bitirilecek olan yeni SelçukGaz Genel Müdürlüğü, 3 katlı akıllı bina şeklinde tasarlanarak hizmete sunulacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.