SOĞUK HAVA VE KURUTMA TESİSİ İHALEYE ÇIKIYOR

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 20.04.2022 - 13:46, Güncelleme: 20.04.2022 - 13:54
 

SOĞUK HAVA VE KURUTMA TESİSİ İHALEYE ÇIKIYOR

Seydişehir Belediyesi tarafından yaptırılacak olan soğuk hava ve kurutma tesisi inşaatı ihaleye çıkıyor.

Geçtiğimiz yıl ihale edilen ve yer sorunu nedeniyle iptal edilen soğuk hava ve kurutma tesisi inşaatı yeniden ihale edilecek. 11 Mayıs 2022 tarihinde saat 10.00’da Seydişehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda ihalesi yapılacak olan soğuk hava ve kurutma tesisleri Alaylar İki Mahallesi Hafif Sanayi bölgesinde zemin+asma katlı betonarme prefabrik olarak inşa edilecek.  
Seydişehir Belediyesi tarafından yaptırılacak olan soğuk hava ve kurutma tesisi inşaatı ihaleye çıkıyor.

Geçtiğimiz yıl ihale edilen ve yer sorunu nedeniyle iptal edilen soğuk hava ve kurutma tesisi inşaatı yeniden ihale edilecek.

11 Mayıs 2022 tarihinde saat 10.00’da Seydişehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda ihalesi yapılacak olan soğuk hava ve kurutma tesisleri Alaylar İki Mahallesi Hafif Sanayi bölgesinde zemin+asma katlı betonarme prefabrik olarak inşa edilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.