BAŞKAN TUTAL’IN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 22.04.2022 - 11:59, Güncelleme: 22.04.2022 - 11:59
 

BAŞKAN TUTAL’IN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Tutal mesajında, Türk ve dünya çocuklarının kutladığı bu anlamlı günün, geleceğin teminatı olan çocuklar için mutluluğun, huzurun ve başarının yeni başlangıcı olması temennisinde bulundu. 23 Nisan 1920 tarihi milli egemenliğimizin kayıtsız şartsız milletimize ait olduğunun tarih ve tüm dünyaya ilan edildiği gündür diyen Başkan Tutal, “Bu özel günün geleceğimizin teminatı çocuklarımıza armağan edilmiş olması, ülkemizin daha güzel günlere çocuklarımızın ve gençlerimizin omuzlarında yükseleceğinin ifadesidir. Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir şiarıyla çıkılan yolda, ecdadımız birlik ve beraberliğinden ödün vermeden, vatan toprakları uğruna büyük mücadeleler vermiş, bağımsızlığına ve özgürlüğüne sahip çıkmıştır. Milli egemenliği tesis eden ilk Meclis, vatan sevgisinin, birlik ve beraberliğin, bağımsızlık uğruna sergilenen fedakarlıkların timsali olmuştur. Çocuklarımızın olan bu bayramın, dünya çocukları arasında sevgi ve dostluk bağlarının güçlendirilmesine ve gelecekte tüm insanların barış içinde yaşamalarına vesile olmasını diliyorum. Şehirlerimizin kalkınması, ülkemizin daha güzel yarınlara kavuşması, milletimizin gülen yüzü ve dünya barışı için sevgili çocuklarımıza güveniyoruz. Bu bayram, Türkiye Cumhuriyeti’nin çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesidir. Bizler de, değeri ölçülemeyen bu mirası koruma ve kollama konusunda var gücümüzle çalışmalıyız ki bu uğurda milyonlarca şehit verilerek elde edilen bu eser sonsuza kadar yaşayabilsin. Bu duygu ve düşüncelerle, Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin kuruluş günü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Meclisimizin ilk üyelerini ve Milli mücadelede kahramanlarımızı saygı ve rahmetle anıyorum" dedi
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Tutal mesajında, Türk ve dünya çocuklarının kutladığı bu anlamlı günün, geleceğin teminatı olan çocuklar için mutluluğun, huzurun ve başarının yeni başlangıcı olması temennisinde bulundu.

23 Nisan 1920 tarihi milli egemenliğimizin kayıtsız şartsız milletimize ait olduğunun tarih ve tüm dünyaya ilan edildiği gündür diyen Başkan Tutal, “Bu özel günün geleceğimizin teminatı çocuklarımıza armağan edilmiş olması, ülkemizin daha güzel günlere çocuklarımızın ve gençlerimizin omuzlarında yükseleceğinin ifadesidir.

Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir şiarıyla çıkılan yolda, ecdadımız birlik ve beraberliğinden ödün vermeden, vatan toprakları uğruna büyük mücadeleler vermiş, bağımsızlığına ve özgürlüğüne sahip çıkmıştır. Milli egemenliği tesis eden ilk Meclis, vatan sevgisinin, birlik ve beraberliğin, bağımsızlık uğruna sergilenen fedakarlıkların timsali olmuştur.

Çocuklarımızın olan bu bayramın, dünya çocukları arasında sevgi ve dostluk bağlarının güçlendirilmesine ve gelecekte tüm insanların barış içinde yaşamalarına vesile olmasını diliyorum. Şehirlerimizin kalkınması, ülkemizin daha güzel yarınlara kavuşması, milletimizin gülen yüzü ve dünya barışı için sevgili çocuklarımıza güveniyoruz. Bu bayram, Türkiye Cumhuriyeti’nin çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesidir. Bizler de, değeri ölçülemeyen bu mirası koruma ve kollama konusunda var gücümüzle çalışmalıyız ki bu uğurda milyonlarca şehit verilerek elde edilen bu eser sonsuza kadar yaşayabilsin. Bu duygu ve düşüncelerle, Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin kuruluş günü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Meclisimizin ilk üyelerini ve Milli mücadelede kahramanlarımızı saygı ve rahmetle anıyorum" dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.