SEYDİŞEHİR’DE ÇALDIĞI MOTOSİKLETLE, BEYŞEHİR’DE YAKALANDI

Asayiş (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 28.04.2022 - 11:32, Güncelleme: 28.04.2022 - 11:32
 

SEYDİŞEHİR’DE ÇALDIĞI MOTOSİKLETLE, BEYŞEHİR’DE YAKALANDI

Seydişehir'de çaldığı iddia edilen motosikletle Beyşehir’e gelen hırsızlık şüphelisi, benzin almak için akaryakıt istasyonuna girince plaka tanıma sistemi sayesinde yakayı ele verdi.

Edinilen bilgiye göre, şüpheli M.Y., Seydişehir ilçesinde Ali Tahir Ç.’ye ait motosikleti iddiaya göre çaldıktan sonra Beyşehir’e geldi. Motosikletin benzini bitince bir akaryakıt istasyonuna giren şüpheliyi, kayıtlı plakanın sistemde çalıntı plaka olarak uyarı vermesi üzerine Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yakalamak için harekete geçti. Benzin aldıktan sonra istasyondan ayrılan motosikletliyi takibe alan polis ekipleri, Hacıarmağan Mahallesi’nde seyir halinde olduğunu belirledi. Ekipler, 40760 Sokak’ta durarak plakayı sökmek istediği esnada motosikleti kullanan şüpheliyi fark ederek gözaltına aldı. Motosikletin Seydişehir ilçesinde ikamet eden Ali Tahir Ç.’ye ait olduğunu belirleyen ekipler, motosikleti Beyşehir'e gelen sahibine teslim etti. Hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı olduğu öğrenilen hırsızlık şüphelisi M. Y., Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Şüpheli, Seydişehir’de çıkarıldığı nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.
Seydişehir'de çaldığı iddia edilen motosikletle Beyşehir’e gelen hırsızlık şüphelisi, benzin almak için akaryakıt istasyonuna girince plaka tanıma sistemi sayesinde yakayı ele verdi.

Edinilen bilgiye göre, şüpheli M.Y., Seydişehir ilçesinde Ali Tahir Ç.’ye ait motosikleti iddiaya göre çaldıktan sonra Beyşehir’e geldi.

Motosikletin benzini bitince bir akaryakıt istasyonuna giren şüpheliyi, kayıtlı plakanın sistemde çalıntı plaka olarak uyarı vermesi üzerine Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yakalamak için harekete geçti.

Benzin aldıktan sonra istasyondan ayrılan motosikletliyi takibe alan polis ekipleri, Hacıarmağan Mahallesi’nde seyir halinde olduğunu belirledi.

Ekipler, 40760 Sokak’ta durarak plakayı sökmek istediği esnada motosikleti kullanan şüpheliyi fark ederek gözaltına aldı.

Motosikletin Seydişehir ilçesinde ikamet eden Ali Tahir Ç.’ye ait olduğunu belirleyen ekipler, motosikleti Beyşehir'e gelen sahibine teslim etti.

Hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı olduğu öğrenilen hırsızlık şüphelisi M. Y., Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Şüpheli, Seydişehir’de çıkarıldığı nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.