MAHMUT ESAT ORTAOKULU TEKNOFEST’TE

Eğitim (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 11.05.2022 - 13:46, Güncelleme: 11.05.2022 - 13:46
 

MAHMUT ESAT ORTAOKULU TEKNOFEST’TE

Mahmut Esat Ortaokulu proje ekibi, Teknofest projelerinde ilk aşamayı geçerek büyük başarı elde etti.

         Danışmanlığını Türkçe Öğretmeni Muhammet Tunçoğlu’nun yaptığı proje ekibi , “Engelsiz Yaşam Teknolojileri” alanında yaptıkları proje ile ön değerlendirme aşamasını  geçerek projenin kabul edilmesinde ilk engeli başarıyla geçti. Proje danışmanı Muhammet Tunçoğlu:  “Günlük hayatında zorluk yaşayan engelli vatandaşlarımıza engelleri azaltmayı amaç edinen anlamlı bir proje hazırladık. Ve projemiz en zor aşama olan ön değerlendirme  aşamasını başarıyla geçti. Okul proje ekibi olarak Avrupa Birliği ve Teknofest  gibi prestijli alanlarda projelerimiz kabul edilmektedir. Bana ve ekibime her türlü destek olan başta okul idarecilerimiz olmak üzere öğretmenlerimiz ve velilerimize şükranlarımı sunuyorum.” dedi.         Okul Müdürü Süleyman Boztepe: “Gayretli ve başarılı bir proje  ekibimiz var. Akademik, sosyal ve sportif başarılarımızın böyle anlamlı bir projeyle taçlanmasından ayrıca gurur duydum. Projemizin bundan sonraki aşamaları da kolayca geçeceğine inanıyorum.  Öğretmen ve öğrencilerimizde bu potansiyeli görüyorum. Okul olarak öğrencilerimizi geliştirecek her türlü faaliyette en önde yer alma azim ve kararlılığımız artarak devam etmektedir.” dedi.  
Mahmut Esat Ortaokulu proje ekibi, Teknofest projelerinde ilk aşamayı geçerek büyük başarı elde etti.

         Danışmanlığını Türkçe Öğretmeni Muhammet Tunçoğlu’nun yaptığı proje ekibi , “Engelsiz Yaşam Teknolojileri” alanında yaptıkları proje ile ön değerlendirme aşamasını  geçerek projenin kabul edilmesinde ilk engeli başarıyla geçti.

Proje danışmanı Muhammet Tunçoğlu:  “Günlük hayatında zorluk yaşayan engelli vatandaşlarımıza engelleri azaltmayı amaç edinen anlamlı bir proje hazırladık. Ve projemiz en zor aşama olan ön değerlendirme  aşamasını başarıyla geçti. Okul proje ekibi olarak Avrupa Birliği ve Teknofest  gibi prestijli alanlarda projelerimiz kabul edilmektedir. Bana ve ekibime her türlü destek olan başta okul idarecilerimiz olmak üzere öğretmenlerimiz ve velilerimize şükranlarımı sunuyorum.” dedi. 

       Okul Müdürü Süleyman Boztepe: “Gayretli ve başarılı bir proje  ekibimiz var. Akademik, sosyal ve sportif başarılarımızın böyle anlamlı bir projeyle taçlanmasından ayrıca gurur duydum. Projemizin bundan sonraki aşamaları da kolayca geçeceğine inanıyorum.  Öğretmen ve öğrencilerimizde bu potansiyeli görüyorum. Okul olarak öğrencilerimizi geliştirecek her türlü faaliyette en önde yer alma azim ve kararlılığımız artarak devam etmektedir.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.