sçim

Hava Ambulansı Kalp Krizi Geçiren Hasta İçin Havalandı

Sağlık (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 26.05.2022 - 12:30, Güncelleme: 26.05.2022 - 12:30
 

Hava Ambulansı Kalp Krizi Geçiren Hasta İçin Havalandı

Seydişehir ilçesinde kalp krizi geçiren hasta, ambulans helikopterle hastaneye kaldırıldı.

Antalya'nın Serik ilçesinden Seydişehire gelen ve kalp ağrısı şikayetiyle Seydişehir Devlet Hastanesinde gelen Bayram Dalıç Seydişehir Devlet Hastanesinde yapılan kontrolde kalp krizi geçirdiği anlaşıldı. Durumu ağır olan hasta için hava ambulansı talep edildi. Dalıç, ilçedeki Eti Alüminyum A.Ş'nin bahçesine inen hava ambulansına taşındı. Daha sonra kalkan helikopter hastayı, Konya Şehir Hastanesine götürdü.
Seydişehir ilçesinde kalp krizi geçiren hasta, ambulans helikopterle hastaneye kaldırıldı.

Antalya'nın Serik ilçesinden Seydişehire gelen ve kalp ağrısı şikayetiyle Seydişehir Devlet Hastanesinde gelen Bayram Dalıç Seydişehir Devlet Hastanesinde yapılan kontrolde kalp krizi geçirdiği anlaşıldı.

Durumu ağır olan hasta için hava ambulansı talep edildi. Dalıç, ilçedeki Eti Alüminyum A.Ş'nin bahçesine inen hava ambulansına taşındı.

Daha sonra kalkan helikopter hastayı, Konya Şehir Hastanesine götürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.