“ÇAREYİ AKADEMİ DANIŞMANLIK MERKEZİNDE BULDUM”

Sağlık (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 27.05.2022 - 11:40, Güncelleme: 27.05.2022 - 11:56
 

“ÇAREYİ AKADEMİ DANIŞMANLIK MERKEZİNDE BULDUM”

Menopoz döneminde kilo veremezsin dedikleri 49 yaşındaki Makbule Çakır bölgesel incelme cihazıyla 3,5 ayda 22 kilo vererek 84 cm inceldi.

Menopoz döneminde aldığı kiloları vermekte zorlanan Çakır çareyi Selma Hoca’da buldu. Akademi Sağlık, Güzellik, Zayıflama ve Danışmanlık Merkezi kurucusu Spor eğitmeni Selma Özmen’e başvuran Çakır, zayıflayamazsın diyenlere inat bölgesel incelmeyle üç buçuk ayda 22 kilo vererek 84 cm inceldi. Son halinden çok memnun olduğunu ifade eden Çakır: “Aldığım kilolar nedeniyle sağlık problemleri yaşıyordum ve kaliteli hayat sürdüremiyordum. Evde diyet yaparak zayıflamaya çalıştım. Ama olmadı. Kilolarımdan dolayı ağrılarımda artmaya başlayınca Selma Hocamla tanıştım. Kendisi benimle çok ilgilendi. Benim için hazırladığı birebir program ve bölgesel incelme aletiyle sağlıklı bir şekilde kilo verdim ve inceldim. Spazm ve eklem ağrılarım da geçti. Kendimi artık daha enerjik hissediyorum. Selma hocama çok güvenerek gelmiştim. Pişman olmadım. Herkese gönül rahatlığıyla gelmelerini tavsiye ederim.” Dedi. “Kilonuz Problemimiz Olmasın. Benimle değişime karar vermeye hazır mısın?” sloganıyla yola çıktıklarını söyleyen Spor Eğitmeni Selma Özmen: “İki sene önce faaliyete başladığımız spor salonumuzda Seydişehir'den, Konya’dan çevre ilçelerden, Antalya ve başka illerden danışanlarımız geliyor. Makbule Hanımda diğer danışanlarımız gibi başvurdu. Kendisi bize geldiğinde veremediği kilolar ve menopoz döneminde kilo veremezsin diyenler nedeniyle çok mutsuzdu. Kendisiyle bölgesel incelme programı düzenledik. Makbule hanımda bize güvendi ve kısa sürede de istenilen sonucu aldık.” Dedi. Kariyeri hakkında da bilgi veren Selma Özmen: “7 yaşında ilk spor hayatım Judo ile başladı. Okul yılları boyunca kız basket , voleybol ve bunun yanında Seydişehir’de ilk futbol kız takımında kaptandım. Üniversite yıllarında ise pilates ve fitness eğitimlerini alarak okul hayatıma devam ettim. Bunun yanında hamile yogası eğitmeni ve cimnastik eğitimi aldım. Hayatımın her alanında spor vardı. Dans etmeyi çok sevdiğim için zumba ve bale de eğitimlerim oldu. Spora dair her şeyi seviyorum, spor benim hayat felsefem oldu.” Dedi Akademi Sağlık, Güzellik, Zayıflama ve Danışmanlık Merkezinde; hem çocuklarda hem yetişkinlerde ki pilates nefes egzersizleri ve fitness eğitimlerinin devam etmekte olduğunu söyleyen Özmen: “Bide bizim zayıflama çayımız var kendi markam ‘Selma Özmen’, ARGE çalışması yapılmış bakanlık onaylı. Güvenle tavsiye ederim. akademiguzellik instagram hesabımdan takip edebilirsiniz.”    
Menopoz döneminde kilo veremezsin dedikleri 49 yaşındaki Makbule Çakır bölgesel incelme cihazıyla 3,5 ayda 22 kilo vererek 84 cm inceldi.

Menopoz döneminde aldığı kiloları vermekte zorlanan Çakır çareyi Selma Hoca’da buldu.

Akademi Sağlık, Güzellik, Zayıflama ve Danışmanlık Merkezi kurucusu Spor eğitmeni Selma Özmen’e başvuran Çakır, zayıflayamazsın diyenlere inat bölgesel incelmeyle üç buçuk ayda 22 kilo vererek 84 cm inceldi.

Son halinden çok memnun olduğunu ifade eden Çakır: “Aldığım kilolar nedeniyle sağlık problemleri yaşıyordum ve kaliteli hayat sürdüremiyordum. Evde diyet yaparak zayıflamaya çalıştım. Ama olmadı. Kilolarımdan dolayı ağrılarımda artmaya başlayınca Selma Hocamla tanıştım. Kendisi benimle çok ilgilendi. Benim için hazırladığı birebir program ve bölgesel incelme aletiyle sağlıklı bir şekilde kilo verdim ve inceldim. Spazm ve eklem ağrılarım da geçti. Kendimi artık daha enerjik hissediyorum. Selma hocama çok güvenerek gelmiştim. Pişman olmadım. Herkese gönül rahatlığıyla gelmelerini tavsiye ederim.” Dedi.

“Kilonuz Problemimiz Olmasın. Benimle değişime karar vermeye hazır mısın?” sloganıyla yola çıktıklarını söyleyen Spor Eğitmeni Selma Özmen: “İki sene önce faaliyete başladığımız spor salonumuzda Seydişehir'den, Konya’dan çevre ilçelerden, Antalya ve başka illerden danışanlarımız geliyor. Makbule Hanımda diğer danışanlarımız gibi başvurdu. Kendisi bize geldiğinde veremediği kilolar ve menopoz döneminde kilo veremezsin diyenler nedeniyle çok mutsuzdu. Kendisiyle bölgesel incelme programı düzenledik. Makbule hanımda bize güvendi ve kısa sürede de istenilen sonucu aldık.” Dedi.

Kariyeri hakkında da bilgi veren Selma Özmen: “7 yaşında ilk spor hayatım Judo ile başladı. Okul yılları boyunca kız basket , voleybol ve bunun yanında Seydişehir’de ilk futbol kız takımında kaptandım. Üniversite yıllarında ise pilates ve fitness eğitimlerini alarak okul hayatıma devam ettim. Bunun yanında hamile yogası eğitmeni ve cimnastik eğitimi aldım. Hayatımın her alanında spor vardı. Dans etmeyi çok sevdiğim için zumba ve bale de eğitimlerim oldu. Spora dair her şeyi seviyorum, spor benim hayat felsefem oldu.” Dedi

Akademi Sağlık, Güzellik, Zayıflama ve Danışmanlık Merkezinde; hem çocuklarda hem yetişkinlerde ki pilates nefes egzersizleri ve fitness eğitimlerinin devam etmekte olduğunu söyleyen Özmen: “Bide bizim zayıflama çayımız var kendi markam ‘Selma Özmen’, ARGE çalışması yapılmış bakanlık onaylı. Güvenle tavsiye ederim. akademiguzellik instagram hesabımdan takip edebilirsiniz.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.