Minik Yürekler Şiir Dinletisi Düzenlendi (videolu)

Eğitim (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 29.05.2022 - 23:49, Güncelleme: 29.05.2022 - 23:49
 

Minik Yürekler Şiir Dinletisi Düzenlendi (videolu)

Minik Yürekler Şiir Dinletisi Düzenlendi

Merkez İlkokulu 3 B sınıfı öğrencileri şiir dinletisi düzenledi. Saat 20:00 da belediye düğün salonunda gerçekleşen şiir dinletisine İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı,Merkez İlkokulu Müdürü Yasin Öşekci ve çok sayıda veli katıldı. Sınıf Öğretmeni Süreyya Ergüner 'in üçüncü sınıf öğrencilerine kültürümüz olan türküleri ve şiirleri aşılamak amaçlı düzenlediği gecede öğrenciler şiir ve türkü okudular. Şiir ve türkü dinletisinden, dinleyiciler haz alırken.Minikler başarılı bir şekilde dinletiyi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadılar.
Minik Yürekler Şiir Dinletisi Düzenlendi


Merkez İlkokulu 3 B sınıfı öğrencileri şiir dinletisi düzenledi.
Saat 20:00 da belediye düğün salonunda gerçekleşen şiir dinletisine İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı,Merkez İlkokulu Müdürü Yasin Öşekci ve çok sayıda veli katıldı.
Sınıf Öğretmeni Süreyya Ergüner 'in üçüncü sınıf öğrencilerine kültürümüz olan türküleri ve şiirleri aşılamak amaçlı düzenlediği gecede öğrenciler şiir ve türkü okudular.
Şiir ve türkü dinletisinden, dinleyiciler haz alırken.Minikler başarılı bir şekilde dinletiyi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadılar.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.