YENİ ÇÖP KONTEYNIRLARI KULLANIMA SUNULDU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.09.2013 - 05:27, Güncelleme: 16.09.2013 - 05:27
 

YENİ ÇÖP KONTEYNIRLARI KULLANIMA SUNULDU

Daha temiz ve modern bir Seydişehir için her geçen gün hizmetlerine bir yenisini daha ekleyen Seydişehir Belediyesi bünyesine 51 adet yeni çöp konteynırı kazandırıldı.

Daha temiz ve modern bir  Seydişehir için  her  geçen gün hizmetlerine bir yenisini daha ekleyen Seydişehir Belediyesi  bünyesine 51 adet yeni çöp konteynırı   kazandırıldı.  Yeni satın alınan konteynırlarla birlikte ilçe merkezindeki konteynır sayısı 1750'ye çıktı. Yeni alınan çöp konteynırları  ana arterlerle  şehrin ihtiyaç duyulan kesimlerine  yerleştiriliyor; eski konteynırlar ise  boyanarak bakımdan geçiriliyor. Çevre kirliliğinin ortadan kaldırılması için gerekli tüm hassasiyeti gösterdiklerini belirten  Seydişehir Belediye Başkanı  Abdulkadir Çat konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "Seydişehir Belediyesi olarak ilçemizin temiz ve yaşanabilir bir  yapıya kazandırılması, vatandaşlarımızın sağlıklı ve hijyenik ortamda  yaşamlarını sürdürebilmelerini  her zaman önceliklerimiz arasına aldık. Göreve geldiğimiz günden itibaren  satın almaya başladığımız yeni çöp konteynırları ve araç filomuza dahil ettiğimiz yeni  araçlarla  vatandaşlarımıza  en iyi hizmeti verebilmenin gayretini gösteriyoruz. Bunun yanı  sıra çevre bilinci  oluşturmak amacıyla  ilçemizde ilk kez uygulamaya koyduğumuz ve yaklaşık  20 bin konutu  ve işyerini kapsayan   projeyle  evsel atıkların geri dönüşüm ve tekrar kazanımı  konusunda  yılda  4 bin  ton ambalaj atığı toplanmasını sağlıyoruz. Daha güzel ve temiz bir  Seydişehir için  tüm vatandaşlarımızla el ele  verip   hareket ederek üzerimize düşeni yapmanın ortak sorumluluğumuz olduğunu düşünüyoruz " dedi.
Daha temiz ve modern bir Seydişehir için her geçen gün hizmetlerine bir yenisini daha ekleyen Seydişehir Belediyesi bünyesine 51 adet yeni çöp konteynırı kazandırıldı.

Daha temiz ve modern bir  Seydişehir için  her  geçen gün hizmetlerine bir yenisini daha ekleyen Seydişehir Belediyesi  bünyesine 51 adet yeni çöp konteynırı   kazandırıldı.

 Yeni satın alınan konteynırlarla birlikte ilçe merkezindeki konteynır sayısı 1750'ye çıktı.

Yeni alınan çöp konteynırları  ana arterlerle  şehrin ihtiyaç duyulan kesimlerine  yerleştiriliyor; eski konteynırlar ise  boyanarak bakımdan geçiriliyor.

Çevre kirliliğinin ortadan kaldırılması için gerekli tüm hassasiyeti gösterdiklerini belirten  Seydişehir Belediye Başkanı  Abdulkadir Çat konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

"Seydişehir Belediyesi olarak ilçemizin temiz ve yaşanabilir bir  yapıya kazandırılması, vatandaşlarımızın sağlıklı ve hijyenik ortamda  yaşamlarını sürdürebilmelerini  her zaman önceliklerimiz arasına aldık. Göreve geldiğimiz günden itibaren  satın almaya başladığımız yeni çöp konteynırları ve araç filomuza dahil ettiğimiz yeni  araçlarla  vatandaşlarımıza  en iyi hizmeti verebilmenin gayretini gösteriyoruz. Bunun yanı  sıra çevre bilinci  oluşturmak amacıyla  ilçemizde ilk kez uygulamaya koyduğumuz ve yaklaşık  20 bin konutu  ve işyerini kapsayan   projeyle  evsel atıkların geri dönüşüm ve tekrar kazanımı  konusunda  yılda  4 bin  ton ambalaj atığı toplanmasını sağlıyoruz. Daha güzel ve temiz bir  Seydişehir için  tüm vatandaşlarımızla el ele  verip   hareket ederek üzerimize düşeni yapmanın ortak sorumluluğumuz olduğunu düşünüyoruz " dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.