Ahırlı ve Yalıhüyük Kaymakamı Kaza Geçirdi (videolu)

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 25.06.2022 - 14:47, Güncelleme: 25.06.2022 - 15:35
 

Ahırlı ve Yalıhüyük Kaymakamı Kaza Geçirdi (videolu)

Ahırlı kaymakamı Alperen Celepci ile Yalıhüyük kaymakamı İbrahim Yazıcı trafik kazası geçirdi

Ahırlı kaymakamı Alperen Celepci ile Yalıhüyük kaymakamı İbrahim Yazıcı Yalıhüyük istikametinden Seydişehir istikametine gelmekte iken  ortakaraören mah mevkii 22 km de kaza geçirdi. Kazada iki kaymakamda yaralanırken Seydişehir devlet hastanesinde tedavi altına alındı. Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin yaralı kaymakamlar Yazıcı ve Celepci'yi hastanede ziyaret ederek geçmiş oldun dileklerinde bulundu.
Ahırlı kaymakamı Alperen Celepci ile Yalıhüyük kaymakamı İbrahim Yazıcı trafik kazası geçirdi

Ahırlı kaymakamı Alperen Celepci ile Yalıhüyük kaymakamı İbrahim Yazıcı Yalıhüyük istikametinden Seydişehir istikametine gelmekte iken  ortakaraören mah mevkii 22 km de kaza geçirdi.

Kazada iki kaymakamda yaralanırken Seydişehir devlet hastanesinde tedavi altına alındı.

Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin yaralı kaymakamlar Yazıcı ve Celepci'yi hastanede ziyaret ederek geçmiş oldun dileklerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.