Mesudiye ve Çat şenliği yapıldı

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 27.06.2022 - 17:58, Güncelleme: 27.06.2022 - 18:04
 

Mesudiye ve Çat şenliği yapıldı

Seydişehir ilçesi Mesudiye ve Çat mahalleri şenliği yapıldı.

Mesudiye Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin "11. Geleneksel Köy Şenliği" ile Çat Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin (ÇATDER), “18. Geleneksel Bahar Şenliği"ne farklı illerde ikamet eden Mesudiye ve Çatlılar katıldı. Şenlikleri düzenleyenlere teşekkür eden Kaymakam Deniz Pişkin, "Bu tür etkinlikler birlik ve beraberliklerin yaşandığı kaynaşmanın, kardeşliğin ön plana çıktığı yerlerdir. Şenliklerimizin düzenlenmesinde emeği geçenleri kutluyorum." ifadelerini kullandı. Şenlik, yemek ikramının ardından çeşitli yarışmaların düzenlenmesiyle sona erdi. Şenliğe Seydişehir Kaymamı Deniz Pişkin, AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, MHP İlçe Başkanı Eyyüp Gül, Gaziler Derneği Başkanı Yakup Söğüt ve davetliler katıldı.
Seydişehir ilçesi Mesudiye ve Çat mahalleri şenliği yapıldı.

Mesudiye Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin "11. Geleneksel Köy Şenliği" ile Çat Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin (ÇATDER), “18. Geleneksel Bahar Şenliği"ne farklı illerde ikamet eden Mesudiye ve Çatlılar katıldı.

Şenlikleri düzenleyenlere teşekkür eden Kaymakam Deniz Pişkin, "Bu tür etkinlikler birlik ve beraberliklerin yaşandığı kaynaşmanın, kardeşliğin ön plana çıktığı yerlerdir. Şenliklerimizin düzenlenmesinde emeği geçenleri kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Şenlik, yemek ikramının ardından çeşitli yarışmaların düzenlenmesiyle sona erdi.

Şenliğe Seydişehir Kaymamı Deniz Pişkin, AK Parti  Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, MHP İlçe Başkanı Eyyüp Gül, Gaziler Derneği Başkanı Yakup Söğüt ve davetliler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.