Kaza Ucuz Atlatıldı! (Videolu)

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 29.06.2022 - 16:52, Güncelleme: 30.06.2022 - 14:46
 

Kaza Ucuz Atlatıldı! (Videolu)

Seydişehir Konya yolu 1. Km meydana gelen kazada 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Mehmet Nuri E. (51) idaresindeki 27 AGD 143 plakalı Passat marka otomobil lastiğinin patlaması üzerine refüje çıkarak aydınlatma direğine vurduktan sonra durabildi. Kazada sürücü ile araçta bulunan aynı aileden Yüksel (48), Selvi (37), Zehra (22), Betül (17) ve Gülcan E. (11) yaralandı.  Yaralılar Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Seydişehir Konya yolu 1. Km meydana gelen kazada 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Mehmet Nuri E. (51) idaresindeki 27 AGD 143 plakalı Passat marka otomobil lastiğinin patlaması üzerine refüje çıkarak aydınlatma direğine vurduktan sonra durabildi.
Kazada sürücü ile araçta bulunan aynı aileden Yüksel (48), Selvi (37), Zehra (22), Betül (17) ve Gülcan E. (11) yaralandı. 

Yaralılar Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.