DAĞCILAR SEYDİŞEHİR?İN EN YÜKSEK NOKTASINA ÇIKTILAR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.09.2013 - 07:01, Güncelleme: 17.09.2013 - 07:01
 

DAĞCILAR SEYDİŞEHİR?İN EN YÜKSEK NOKTASINA ÇIKTILAR

Seydişehirli Dağ ve Doğa sever bir grup, her hafta yaptıkları etkinliklere devam ederek bu haftada Büyük Gözet Dağı ? Ayran Kaya tırmanışı yaptılar .

Seydişehirli  Dağ ve  Doğa sever  bir grup, her hafta yaptıkları etkinliklere devam ederek  bu haftada   Büyük Gözet  Dağı – Ayran Kaya  tırmanışı  yaptılar .                                                           Doğa severler  Seydişehir’in  batısında bulunan 2.529 mt  rakımlı ve Seydişehir’in  en yüksek  noktası  olan Büyük  Gözet – Ayran Kaya  zirvesine ; Taraşcı Kasabası  Kapaklı Pınarından başlayıp kızıl geçitten geçerek tırmanış gerçekleştirdiler. Bu tırmanışa  Hüseyin Gören,  Abdullah Tekin, Hasan Tunç, Kadir Taş ve Beytullah Güvercintaşı  katıldılar. Doğa severlerin  Sabah 08’de başlayıp akşam 19:00 da tamamladıkları gezide zirveden tüm güzellikleri  seyretmenin  mutluluğu ile Seydişehir’e  döndüler
Seydişehirli Dağ ve Doğa sever bir grup, her hafta yaptıkları etkinliklere devam ederek bu haftada Büyük Gözet Dağı ? Ayran Kaya tırmanışı yaptılar .

Seydişehirli  Dağ ve  Doğa sever  bir grup, her hafta yaptıkları etkinliklere devam ederek  bu haftada   Büyük Gözet  Dağı – Ayran Kaya  tırmanışı  yaptılar .                                                          

Doğa severler  Seydişehir’in  batısında bulunan 2.529 mt  rakımlı ve Seydişehir’in  en yüksek  noktası  olan Büyük  Gözet – Ayran Kaya  zirvesine ; Taraşcı Kasabası  Kapaklı Pınarından başlayıp kızıl geçitten geçerek tırmanış gerçekleştirdiler.

Bu tırmanışa  Hüseyin Gören,  Abdullah Tekin, Hasan Tunç, Kadir Taş ve Beytullah Güvercintaşı  katıldılar.

Doğa severlerin  Sabah 08’de başlayıp akşam 19:00 da tamamladıkları gezide zirveden tüm güzellikleri  seyretmenin  mutluluğu ile Seydişehir’e  döndüler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.