Yokuş İyi Partinin Üye Standını Ziyaret Etti (Videolu)

Politika (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 07.07.2022 - 12:07, Güncelleme: 07.07.2022 - 12:10
 

Yokuş İyi Partinin Üye Standını Ziyaret Etti (Videolu)

İyi Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, Seydişehir İyi Parti İlçe Teşkilatı’nın Hükümet Meydanı önünde açmış olduğu üye standını ziyaret etti.

Milletvekili Fahrettin Yokuş, Seydişehir’i ziyareti kapsamında pazaryeri esnafını ve muhtarlar derneğini de ziyaret edip esnaf ziyareti ile program son bulacak. İyi Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, üye standında basın mensuplarına yaptığı açıklamada; Türkiye’nin ağır ekonomik şartlardan geçtiğini, burada olduğu gibi Türkiye’nin her yerinde vatandaşların İyi Parti’ye teveccüh gösterdiğini, milletimizden yetki aldıkları gün bir yıl içerinde ekonominin normale döneceğini söyledi. Milletvekili Yokuş konuşmasında: “İlçe teşkilatımızın programına ilçemizde başladık. Esnaf ziyareti yaparak Seydişehirli vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde dinleyeceğiz. Bildiğiniz gibi 2,5 yıldır genel başkanımız ve tüm teşkilatımız Türkiye’de sıkmadık el hatır sormadık vatandaş bırakmadık. Biz 4,5 yıllık bir siyasi parti olarak seçimlerde milletimizden %10 oy alarak güçlü bir meclis kadrosu kurduk. Aradan geçen 4 yıl içerisinde gördük ki İyi Parti Türkiye’nin yükselen değeri ve ülkemiz partimize güveniyor. Biz siyasi parti olarak dersimize çok iyi çalışıyoruz. Tarımdan, sanayiye, sağlıktan, eğitime ekonominin her hususunda emeklilerimizin durumuna kadar projelerimizi hazır hale getirdik. Milletimizden yetki aldığımız gün inşallah bu projelerimizle ülkemizi bir yıl içerisinde normalleştireceğiz. Bir dönem içerisinden hedef koyduğumuz milli gelirimizi iki katına çıkarılması noktasında hayata geçireceğiz. Vatandaşlarımız şundan emin olsun. Elbette ekonomide müthiş bir tahribat var. Şuanda Türkiye yönetilemiyor. Bunun faturasını da vatandaşlarımız yoksulluk ve açlık içinde kalarak ödüyor. Elbette saraylarda oturanlar halkın ıstırabından bir haber hale gelmişlerdir. Fakirliği savunan fakirliğe şükredin diyen bir yönetim anlayışı var. Bu yönetim anlayışıyla Türkiye bir yere varamıyor varamaz da. Enflasyon, işsizlik kontrolden çıkmış. Hayat pahalılığının önüne geçilemiyor. Vatandaşlarımız, ticaret erbabı, çiftçi, işveren önünü göremez hale gelmiş. Bugünden yarına her şey artıyor. Bu kontrolsüz gidiş adeta freni patlamış kamyon gibi Türkiye savruluyor. 20 yıldır Ak Parti ye destek vermiş milletimize reva görülen bu tavır hepimizi incitiyor. Bunun hesabı da ilk sandıkta görülecek. Bundan eminiz ve bu hesapla milletimiz çareyi ve umudu İyi Parti’de görüyor.”    
İyi Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, Seydişehir İyi Parti İlçe Teşkilatı’nın Hükümet Meydanı önünde açmış olduğu üye standını ziyaret etti.

Milletvekili Fahrettin Yokuş, Seydişehir’i ziyareti kapsamında pazaryeri esnafını ve muhtarlar derneğini de ziyaret edip esnaf ziyareti ile program son bulacak.

İyi Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, üye standında basın mensuplarına yaptığı açıklamada; Türkiye’nin ağır ekonomik şartlardan geçtiğini, burada olduğu gibi Türkiye’nin her yerinde vatandaşların İyi Parti’ye teveccüh gösterdiğini, milletimizden yetki aldıkları gün bir yıl içerinde ekonominin normale döneceğini söyledi.

Milletvekili Yokuş konuşmasında: “İlçe teşkilatımızın programına ilçemizde başladık. Esnaf ziyareti yaparak Seydişehirli vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde dinleyeceğiz. Bildiğiniz gibi 2,5 yıldır genel başkanımız ve tüm teşkilatımız Türkiye’de sıkmadık el hatır sormadık vatandaş bırakmadık. Biz 4,5 yıllık bir siyasi parti olarak seçimlerde milletimizden %10 oy alarak güçlü bir meclis kadrosu kurduk. Aradan geçen 4 yıl içerisinde gördük ki İyi Parti Türkiye’nin yükselen değeri ve ülkemiz partimize güveniyor. Biz siyasi parti olarak dersimize çok iyi çalışıyoruz. Tarımdan, sanayiye, sağlıktan, eğitime ekonominin her hususunda emeklilerimizin durumuna kadar projelerimizi hazır hale getirdik. Milletimizden yetki aldığımız gün inşallah bu projelerimizle ülkemizi bir yıl içerisinde normalleştireceğiz. Bir dönem içerisinden hedef koyduğumuz milli gelirimizi iki katına çıkarılması noktasında hayata geçireceğiz.

Vatandaşlarımız şundan emin olsun. Elbette ekonomide müthiş bir tahribat var. Şuanda Türkiye yönetilemiyor. Bunun faturasını da vatandaşlarımız yoksulluk ve açlık içinde kalarak ödüyor. Elbette saraylarda oturanlar halkın ıstırabından bir haber hale gelmişlerdir. Fakirliği savunan fakirliğe şükredin diyen bir yönetim anlayışı var. Bu yönetim anlayışıyla Türkiye bir yere varamıyor varamaz da. Enflasyon, işsizlik kontrolden çıkmış. Hayat pahalılığının önüne geçilemiyor. Vatandaşlarımız, ticaret erbabı, çiftçi, işveren önünü göremez hale gelmiş. Bugünden yarına her şey artıyor. Bu kontrolsüz gidiş adeta freni patlamış kamyon gibi Türkiye savruluyor. 20 yıldır Ak Parti ye destek vermiş milletimize reva görülen bu tavır hepimizi incitiyor. Bunun hesabı da ilk sandıkta görülecek. Bundan eminiz ve bu hesapla milletimiz çareyi ve umudu İyi Parti’de görüyor.”    

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.