15 Temmuz Milli İrade Gününde Şehitlik Ziyaret Edildi(videolu)

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 15.07.2022 - 14:02, Güncelleme: 15.07.2022 - 14:09
 

15 Temmuz Milli İrade Gününde Şehitlik Ziyaret Edildi(videolu)

15 Temmuz Milli İrade Günü nedeniyle saat 11:30 da Akyol Mezarlığındaki Şehitlik ziyaret edildi.

Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, İlçe Müftüsü Adem Bebek,Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Seydişehir Temsilcisi Yakup Söğüt, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve şehit aileleri katıldı. Şehitlik ziyaretinde İlçe Müftüsü Adem Bebek tarafından dualar okunurken duygu dolu anlar yaşandı. 15 Temmuz şehidimiz Kom. Yrd. Muhsin Kiremitçi’nin Annesi Fatma Teyze, Babası Hüseyin Amca, Kardeşi Muhammed Bey ve Eşi Seda Hanımında bulunduğu ziyarette edilen dualardan sonra diğer şehit aileleri mezarlıklara dağılarak mezar ziyaretinde bulundular.  
15 Temmuz Milli İrade Günü nedeniyle saat 11:30 da Akyol Mezarlığındaki Şehitlik ziyaret edildi.

Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, İlçe Müftüsü Adem Bebek,Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Seydişehir Temsilcisi Yakup Söğüt, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve şehit aileleri katıldı.

Şehitlik ziyaretinde İlçe Müftüsü Adem Bebek tarafından dualar okunurken duygu dolu anlar yaşandı.

15 Temmuz şehidimiz Kom. Yrd. Muhsin Kiremitçi’nin Annesi Fatma Teyze, Babası Hüseyin Amca, Kardeşi Muhammed Bey ve Eşi Seda Hanımında bulunduğu ziyarette edilen dualardan sonra diğer şehit aileleri mezarlıklara dağılarak mezar ziyaretinde bulundular.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.