Ketenli'de Mustafa Yıldızdoğan rüzgarı esti (Videolu)

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 18.07.2022 - 00:14, Güncelleme: 18.07.2022 - 00:21
 

Ketenli'de Mustafa Yıldızdoğan rüzgarı esti (Videolu)

Ketenlide Mustafa Yıldızdoğan rüzgarı esti.

  Ketenli 19 Kültür ve Sanat Festivali 16-17 Temmuz tarihlerinde gerçekleşti. Ketenli Kültür ve Yardımlaşma Derneği ev sahipliğinde yapılan festivale Belediye Başkanı Mehmet Tutal parti başkanları ve çok sayıda Ketenlili katıldı. Afrikalı Ali’nin Sunduğu programa 16 Temmuz günü Dilek Şimşek ve Metin Işık 17 Temmuz Pazar günü ise Sami Çelik ,Ümran Gülcan ve Mustafa Yıldızdoğan sahne aldı. Ketenli Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Kacaroğlu  katılımlarımdan dolayı tüm vatandaşlara teşekkür etti. Sanatçı konserlerine ilçe merkezinden ücretsiz araç kalkarken çevre ilçelerden de katılım oldu.
Ketenlide Mustafa Yıldızdoğan rüzgarı esti.

 

Ketenli 19 Kültür ve Sanat Festivali 16-17 Temmuz tarihlerinde gerçekleşti.

Ketenli Kültür ve Yardımlaşma Derneği ev sahipliğinde yapılan festivale Belediye Başkanı Mehmet Tutal parti başkanları ve çok sayıda Ketenlili katıldı.

Afrikalı Ali’nin Sunduğu programa 16 Temmuz günü Dilek Şimşek ve Metin Işık 17 Temmuz Pazar günü ise Sami Çelik ,Ümran Gülcan ve Mustafa Yıldızdoğan sahne aldı.

Ketenli Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Kacaroğlu  katılımlarımdan dolayı tüm vatandaşlara teşekkür etti.

Sanatçı konserlerine ilçe merkezinden ücretsiz araç kalkarken çevre ilçelerden de katılım oldu.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.