Aracın Camını Kırıp Çantayı Çaldılar!

Asayiş (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 25.07.2022 - 14:44, Güncelleme: 25.07.2022 - 14:44
 

Aracın Camını Kırıp Çantayı Çaldılar!

Park halindeki otomobilin içindeki çantayı almak isteyen hırsız, aracın camını kırarak çantayı çaldı.

Olay dün akşam bir düğün salonunun arka tarafında meydana geldi. Hayırlı olsun ziyaretinde ulunmak için gittiği düğünde arabısını düğün salonuna park eden Hikmet Balcı, kısa süre sonra arabasının yanına geldiğinde camının kırık olduğunu ve araba içerisinde bıraktığı çantasının çalındığını fark etti.  Yaşanan üzücü olaydan sonra hemen 155 i arayan Balcı, aynı gün içerisinde iki aracında camının hırsızlık amacıyla kırıldığını öğrendi. Olay yerine gelen Polis ekipleri yaptıkları incelemenin ardından hırsız/hırsızların peşine düştü.  Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Hikmet Balcı başına gelen talihsiz olayı kamuoyunu bilgilendirmek ve uyarmak için sosyal medya hesabından paylaştı. Yaptığı paylaşımda: "
Park halindeki otomobilin içindeki çantayı almak isteyen hırsız, aracın camını kırarak çantayı çaldı.

Olay dün akşam bir düğün salonunun arka tarafında meydana geldi.

Hayırlı olsun ziyaretinde ulunmak için gittiği düğünde arabısını düğün salonuna park eden Hikmet Balcı, kısa süre sonra arabasının yanına geldiğinde camının kırık olduğunu ve araba içerisinde bıraktığı çantasının çalındığını fark etti. 

Yaşanan üzücü olaydan sonra hemen 155 i arayan Balcı, aynı gün içerisinde iki aracında camının hırsızlık amacıyla kırıldığını öğrendi.

Olay yerine gelen Polis ekipleri yaptıkları incelemenin ardından hırsız/hırsızların peşine düştü. 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Hikmet Balcı başına gelen talihsiz olayı kamuoyunu bilgilendirmek ve uyarmak için sosyal medya hesabından paylaştı.

Yaptığı paylaşımda: "

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.