YOL ÜZERİNE YENİ BİR İŞ YERİ DAHA…

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 29.07.2022 - 15:47, Güncelleme: 12.08.2022 - 11:58
 

YOL ÜZERİNE YENİ BİR İŞ YERİ DAHA…

İlçemizde faaliyet gösteren Beyde Süt Ürünleri fabrikası Belediye Butik Dükkanlarındaki yerde “Beyde peynir Evi&Kafe” faaliyete geçirdi.

Son zamanlarda Seydişehir-Antalya çevre yolundaki işletme sayılarının artmasıyla yolda duran tatilcilerin de sayısının arttığı gözleniyor. Geçtiğimiz günlerde Beyde Süt Ürünleri fabrikasında üretilen ürünlerden oluşan kahvaltı menüleriyle müşterilerine hizmet vermeye başlayan Beyde peynir Evi&Kafe yetkilileri “Yeni olmamıza rağmen işlerden memnunuz. Gelen müşterilerimde bizlerden memnun olarak ayrılmaları ilerisi için işlerimizin daha da iyi olacağının bir göstergesi” diyerek Seydişehirli vatandaşları da yeni açtıkları mekana davet etti.  
İlçemizde faaliyet gösteren Beyde Süt Ürünleri fabrikası Belediye Butik Dükkanlarındaki yerde “Beyde peynir Evi&Kafe” faaliyete geçirdi.

Son zamanlarda Seydişehir- Antalya çevre yolundaki işletme sayılarının artmasıyla yolda duran tatilcilerin de sayısının arttığı gözleniyor.

Geçtiğimiz günlerde Beyde Süt Ürünleri fabrikasında üretilen ürünlerden oluşan kahvaltı menüleriyle müşterilerine hizmet vermeye başlayan Beyde peynir Evi&Kafe yetkilileri “Yeni olmamıza rağmen işlerden memnunuz. Gelen müşterilerimde bizlerden memnun olarak ayrılmaları ilerisi için işlerimizin daha da iyi olacağının bir göstergesi” diyerek Seydişehirli vatandaşları da yeni açtıkları mekana davet etti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.