Taraşçı Mahallesinde Ahırda Çıkan Yangın Ucuz Kurtarıldı

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 30.07.2022 - 16:03, Güncelleme: 30.07.2022 - 20:31
 

Taraşçı Mahallesinde Ahırda Çıkan Yangın Ucuz Kurtarıldı

Seydişehir Taraşçı Mahallesinde çok sayıda hayvanın bulunduğu ahırda çıkan yangın son anda kontrol altına alındı.

Saat 14:00 sularında Taraşçı Mahallesinde Abdullah Ustaoğluna ait 100 ün üzerinde büyükbaş hayvanın bulunduğu ahırda henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre ahırın yanında bulunan depo bölümünde başlayan yangın saman balyalarına sıçradı 300’e yakın saman balyasının yandığı yangında şans eseri yangın hayvanlara ve ahırın arkasında bulunan ormanlık alana sıçramadı. Konya Büyükşehir İtfaiye ekiplerinin 4 itfaiye ve 2 arazörle katıldığı yangın söndürme çalışmaların da yangın söndürülürken soğutma çalışmalarına başlandı.  
Seydişehir Taraşçı Mahallesinde çok sayıda hayvanın bulunduğu ahırda çıkan yangın son anda kontrol altına alındı.

Saat 14:00 sularında Taraşçı Mahallesinde Abdullah Ustaoğluna ait 100 ün üzerinde büyükbaş hayvanın bulunduğu ahırda henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı.

Edinilen bilgiye göre ahırın yanında bulunan depo bölümünde başlayan yangın saman balyalarına sıçradı 300’e yakın saman balyasının yandığı yangında şans eseri yangın hayvanlara ve ahırın arkasında bulunan ormanlık alana sıçramadı.

Konya Büyükşehir İtfaiye ekiplerinin 4 itfaiye ve 2 arazörle katıldığı yangın söndürme çalışmaların da yangın söndürülürken soğutma çalışmalarına başlandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.