Ak Parti Milletvekili Halil Etyemez Seydişehir'de

Eğitim (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 03.08.2022 - 12:48, Güncelleme: 03.08.2022 - 12:48
 

Ak Parti Milletvekili Halil Etyemez Seydişehir'de

Ak Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, ilçemizi ziyaret etti.

Ziyaretine Şaban Cengiz Kültür Merkezinde Ak Parti Yönetim Kurulu, Ak Parti Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Belediye Meclis üyeleriyle yaptığı toplantıyla başlayan Milletvekili Halil Etyemez, esnaf ziyareti, Marangozlar Sanayisi, Hububat Borsası ve TMO Alım merkezini ziyaret ederek ilçemizden ayrılacak. Şaban Cengiz Kültür Merkezindeki toplantının açılış konuşmasını yapan Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, “Sayın Milletvekilimiz Ankara’da ilçemizin sorunlarıyla yakından ilgileniyorlar. Özellikle iklim değişikliği nedeniyle yaşanan kuraklıkla ilgili Çatmakaya düdenlerine giden suyun Suğla Havzasında kullanılması konusunda DSİ tarafından yapılan proje ile ilgili yakından ilgileniyor. İlçe sorunlarına gösterdiği yakın alakadan dolayı kendisine teşekkür ederim” dedi. Daha sonra söz alan Milletvekili Etyemez: “Demokratik süreçlerin başladığı birden çok partinin olduğu zamanda bu kadar uzun süre iktidarda kalan tek parti Ak Partidir. Bunun nedenleri vardır. Türkiye’nin siyasi politikalarla ilgili geleceğine dair belirlemiş olduğu perspektif ve vizyon bunların başında gelir. İkincisi seçim gelmeden seçim varmış gibi her zaman alandayız ve çalışıyoruz. Vatandaşa hizmet odaklı bir teşkilat çalışması ortaya koyuyoruz. Diğer bir sebep ise milletin kurup milletin iktidara getirdiği bir parti olmasıdır. Ak Parti milletine birçok hizmetlerde bulunmuştur. Ülkemizde çağ atlatmıştır. Daha iyisini yapıyoruz ve yapacak olanda yine Ak Partidir” diyerek teşkilatlarının çalışmasının önemine değindi. Milletvekili Etyemez, kritik bir dönemden geçildiğini Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılında 2023 seçimlerinin büyük önem arz ettiğini belirterek: “Biz milletvekillerin meclisin tatile girmesiyle sahadayız. Halkımızla birlikteyiz. Teşkilat olarak çok çalışarak bu zor dönemeçte de Ak Parti diğer seçimlerde olduğu gibi başarıyla çıkacaktır.” dedi.
Ak Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, ilçemizi ziyaret etti.

Ziyaretine Şaban Cengiz Kültür Merkezinde Ak Parti Yönetim Kurulu, Ak Parti Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Belediye Meclis üyeleriyle yaptığı toplantıyla başlayan Milletvekili Halil Etyemez, esnaf ziyareti, Marangozlar Sanayisi, Hububat Borsası ve TMO Alım merkezini ziyaret ederek ilçemizden ayrılacak.

Şaban Cengiz Kültür Merkezindeki toplantının açılış konuşmasını yapan Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, “Sayın Milletvekilimiz Ankara’da ilçemizin sorunlarıyla yakından ilgileniyorlar. Özellikle iklim değişikliği nedeniyle yaşanan kuraklıkla ilgili Çatmakaya düdenlerine giden suyun Suğla Havzasında kullanılması konusunda DSİ tarafından yapılan proje ile ilgili yakından ilgileniyor. İlçe sorunlarına gösterdiği yakın alakadan dolayı kendisine teşekkür ederim” dedi.

Daha sonra söz alan Milletvekili Etyemez: “Demokratik süreçlerin başladığı birden çok partinin olduğu zamanda bu kadar uzun süre iktidarda kalan tek parti Ak Partidir. Bunun nedenleri vardır. Türkiye’nin siyasi politikalarla ilgili geleceğine dair belirlemiş olduğu perspektif ve vizyon bunların başında gelir. İkincisi seçim gelmeden seçim varmış gibi her zaman alandayız ve çalışıyoruz. Vatandaşa hizmet odaklı bir teşkilat çalışması ortaya koyuyoruz. Diğer bir sebep ise milletin kurup milletin iktidara getirdiği bir parti olmasıdır. Ak Parti milletine birçok hizmetlerde bulunmuştur. Ülkemizde çağ atlatmıştır. Daha iyisini yapıyoruz ve yapacak olanda yine Ak Partidir” diyerek teşkilatlarının çalışmasının önemine değindi.

Milletvekili Etyemez, kritik bir dönemden geçildiğini Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılında 2023 seçimlerinin büyük önem arz ettiğini belirterek: “Biz milletvekillerin meclisin tatile girmesiyle sahadayız. Halkımızla birlikteyiz. Teşkilat olarak çok çalışarak bu zor dönemeçte de Ak Parti diğer seçimlerde olduğu gibi başarıyla çıkacaktır.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.