KOOPERATİFİN AŞURE GÜNÜNE YOĞUN KATILIM

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 11.08.2022 - 14:04, Güncelleme: 11.08.2022 - 14:04
 

KOOPERATİFİN AŞURE GÜNÜNE YOĞUN KATILIM

Seydişehir Taşıyıcılar Kooperatifinin düzenlemiş olduğu aşure gününe yoğun katılım oldu.

Taşıyıcılar Kooperatifi binasında düzenlenen aşure gününe; üyelerinin yanı sıra Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Beyşehir Ticaret Odası Başkanı Mustafa Akbıyık, Seydişehir sivil toplum örgütleri, siyasi parti başkanları, kurum amirleri ve çok sayıda davetli katıldı. Bu yıl ilki gerçekleşen “Aşure paylaşmanın, dayanışmanın, birlikteliğin, sevginin ifadesi, bolluk ve bereket simgesidir” bu nedenle aşure günü etkinliği düzenlediklerini belirten S.S. Seydişehir Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ali Kapkap, “ Muharrem ayı tüm üyelerimize, Seydişehir halkına ve İslam alemine hayırlı olsun. Aşure günümüze katılan tüm davetlilere de teşekkür ederim. Amacımız bu etkinliği geleneksel haline getirmektir” dedi.
Seydişehir Taşıyıcılar Kooperatifinin düzenlemiş olduğu aşure gününe yoğun katılım oldu.

Taşıyıcılar Kooperatifi binasında düzenlenen aşure gününe; üyelerinin yanı sıra Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Beyşehir Ticaret Odası Başkanı Mustafa Akbıyık, Seydişehir sivil toplum örgütleri, siyasi parti başkanları, kurum amirleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Bu yıl ilki gerçekleşen “ Aşure paylaşmanın, dayanışmanın, birlikteliğin, sevginin ifadesi, bolluk ve bereket simgesidir” bu nedenle aşure günü etkinliği düzenlediklerini belirten S.S. Seydişehir Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ali Kapkap, “ Muharrem ayı tüm üyelerimize, Seydişehir halkına ve İslam alemine hayırlı olsun. Aşure günümüze katılan tüm davetlilere de teşekkür ederim. Amacımız bu etkinliği geleneksel haline getirmektir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.