KÜTÜPHANE İNŞAATI TEKRAR BAŞLAYACAK

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 16.08.2022 - 12:51, Güncelleme: 16.08.2022 - 12:58
 

KÜTÜPHANE İNŞAATI TEKRAR BAŞLAYACAK

Kütüphanenin yeni binasının yarım kalan inşaatına tekrar başlanıyor.

iş adamı Osman Nuri Bakırcı tarafından hayrına inşaatına başlanan çeşitli nedenlerden dolayı yapımına ara verilen Seydişehir İlçe Kütüphanesinin yapımına tekrar başlanacağı öğrenildi. Seydişehir Belediye Başkanlığı, Konya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve İş İnsanı Osman Nuri Bakırcı arasında imzalanan protokol ile yeni ve modern olarak 2018 yılında inşaatına başlanan ve yarım kalan Seydişehir İlçe Halk Kütüphanesinin inşaatında Kaymakam Deniz Pişkin’de son durumu hakkında bilgi aldı. Kaymakam Pişkin yaptığı açıklamada; inşaatın bir an önce tamamlanması için çalışmaların yakın zamanda tekrar başlayacağını bildirdi.  
Kütüphanenin yeni binasının yarım kalan inşaatına tekrar başlanıyor.

iş adamı Osman Nuri Bakırcı tarafından hayrına inşaatına başlanan çeşitli nedenlerden dolayı yapımına ara verilen Seydişehir İlçe Kütüphanesinin yapımına tekrar başlanacağı öğrenildi.

Seydişehir Belediye Başkanlığı, Konya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve İş İnsanı Osman Nuri Bakırcı arasında imzalanan protokol ile yeni ve modern olarak 2018 yılında inşaatına başlanan ve yarım kalan Seydişehir İlçe Halk Kütüphanesinin inşaatında Kaymakam Deniz Pişkin’de son durumu hakkında bilgi aldı.

Kaymakam Pişkin yaptığı açıklamada; inşaatın bir an önce tamamlanması için çalışmaların yakın zamanda tekrar başlayacağını bildirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.