?EVDE HASTA BAKIMI? KURSİYELERİ SERTİFİKALARINI KAYMAKAM?IN ELİNDEN ALDILAR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.09.2013 - 02:10, Güncelleme: 23.09.2013 - 02:10
 

?EVDE HASTA BAKIMI? KURSİYELERİ SERTİFİKALARINI KAYMAKAM?IN ELİNDEN ALDILAR

?Evde Hasta Bakım Hizmetleri? eğitim projesi kapsamında gerçekleştirilen semineri bitirenler Kaymakamlık tarafından sertifikaları verildi.

‘Evde Hasta Bakım Hizmetleri’ eğitim projesi kapsamında gerçekleştirilen semineri bitirenler Kaymakamlık tarafından sertifikaları verildi. Kaymakamlık tarafından hazırlanan proje Mevlana Kalkınma Ajansı’nın yaptığı değerlendirmeler sonucu olumlu bulunmuş ve desteklenmesine karar verilmişti.  ‘Evde Hasta Bakım Hizmetleri’ eğitimine 16 kişi katıldı ve bu eğitim iki hafta sürdü.Eğitim sonucunda kursiyerler yaşlı hastalıyı rahatlatma, hastanın yataktan kaldırılması, hasta beslenmesi gibi konularda bilgilendirildi. Sertifikalarını kaymakam Tuncay Sonel’den alan kursiyerler seminerin verimli olduğunu söyleyerek bu tür seminerlerin tekrarlanmasını istediler. Sertifika töreninde konuşan Kaymakam Sonel “Ben hepinizi tebrik ediyorum. Seydişehir’de 62 tane ailemiz evde bakım hizmeti alıyor. Bunların arasında sizlerinden yakınların var, onlara bakıyorsunuz ve yardımcı oluyorsunuz.  Mevlana Kalkınma Ajansımıza ve projede emeği geçen arkadaşımıza teşekkür ediyorum. Bu tür projelerin devamı gelecek. Bol sağlıklı günler diliyorum.” Dedi. 
?Evde Hasta Bakım Hizmetleri? eğitim projesi kapsamında gerçekleştirilen semineri bitirenler Kaymakamlık tarafından sertifikaları verildi.

‘Evde Hasta Bakım Hizmetleri’ eğitim projesi kapsamında gerçekleştirilen semineri bitirenler Kaymakamlık tarafından sertifikaları verildi.

Kaymakamlık tarafından hazırlanan proje Mevlana Kalkınma Ajansı’nın yaptığı değerlendirmeler sonucu olumlu bulunmuş ve desteklenmesine karar verilmişti.

 ‘Evde Hasta Bakım Hizmetleri’ eğitimine 16 kişi katıldı ve bu eğitim iki hafta sürdü.Eğitim sonucunda kursiyerler yaşlı hastalıyı rahatlatma, hastanın yataktan kaldırılması, hasta beslenmesi gibi konularda bilgilendirildi.

Sertifikalarını kaymakam Tuncay Sonel’den alan kursiyerler seminerin verimli olduğunu söyleyerek bu tür seminerlerin tekrarlanmasını istediler.

Sertifika töreninde konuşan Kaymakam Sonel “Ben hepinizi tebrik ediyorum. Seydişehir’de 62 tane ailemiz evde bakım hizmeti alıyor. Bunların arasında sizlerinden yakınların var, onlara bakıyorsunuz ve yardımcı oluyorsunuz.  Mevlana Kalkınma Ajansımıza ve projede emeği geçen arkadaşımıza teşekkür ediyorum. Bu tür projelerin devamı gelecek. Bol sağlıklı günler diliyorum.” Dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.