Kepçe Operatörünün Cansız Bedenine Ulaşıldı

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 20.08.2022 - 17:52, Güncelleme: 20.08.2022 - 17:52
 

Kepçe Operatörünün Cansız Bedenine Ulaşıldı

Konya’nın Seydişehir İlçesinde gölette kepçe ile düşen kepçe operötü Yalçın Yeşilyurt hayatını kaybetti.

      Sabah saat 09:00 sırlarında  Konya’nın Seydişehir ilçesi Irmaklı Mahallesi’nde ki yapay gölette kepçe ile çalışma yaptığı sırada düşen 50 yaşındaki Yalçın Yeşilyurt’un kepçe içerisindeki cansız bedenine sekiz buçuk saat sonra ulaşıldı    Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Su altı Arama Kurtarma ekipleri ve vinç yardımı ile göletten çıkarılan kepçe  içerisinde ,Yeşilyurtun cansız bedenine ulaşıldı.   Yeşilyurt’tun olay yerindeki gölettin suyunu çektirmek üzere jenaratör kurumu için kazı işlemi yaptığı öğrenildi.   Jandarma ekipleri olayla ilgi soruşturma başlatıldı
Konya’nın Seydişehir İlçesinde gölette kepçe ile düşen kepçe operötü Yalçın Yeşilyurt hayatını kaybetti.

 

 

 

Sabah saat 09:00 sırlarında  Konya’nın Seydişehir ilçesi Irmaklı Mahallesi’nde ki yapay gölette kepçe ile çalışma yaptığı sırada düşen 50 yaşındaki Yalçın Yeşilyurt’un kepçe içerisindeki cansız bedenine sekiz buçuk saat sonra ulaşıldı

 

 Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Su altı Arama Kurtarma ekipleri ve vinç yardımı ile göletten çıkarılan kepçe  içerisinde ,Yeşilyurtun cansız bedenine ulaşıldı.

 

Yeşilyurt’tun olay yerindeki gölettin suyunu çektirmek üzere jenaratör kurumu için kazı işlemi yaptığı öğrenildi.

 

Jandarma ekipleri olayla ilgi soruşturma başlatıldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.