30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI TÖRENLERLE KUTLANDI

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 30.08.2022 - 13:22, Güncelleme: 30.08.2022 - 13:22
 

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI TÖRENLERLE KUTLANDI

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıldönümü dolayısıyla Seydişehir’de kutlama programı düzenlendi.

30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında düzenlenen tören, Hükümet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenklerin konulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Hükümet Meydanı önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk koyma törenine Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Cumhuriyet Başsavcısı Kadir Yalçın Özkubat, Seydişehir Baro Temsilcisi Avukat Gizem Yavuz Sevinç, Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, birim amirleri, sivil toplum kuruluşu başkanları, siyasi parti ilçe başkanları, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. Atatürk Anıtı’ndaki saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla birlikte bayrak göndere çekildi. Daha sonra Kaymakam Deniz Pişkin, makamında tebrikleri kabul etti. Şehitlik ziyareti ile program sona erdi.      
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıldönümü dolayısıyla Seydişehir’de kutlama programı düzenlendi.

30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında düzenlenen tören, Hükümet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenklerin konulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı.

Hükümet Meydanı önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk koyma törenine Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Cumhuriyet Başsavcısı Kadir Yalçın Özkubat, Seydişehir Baro Temsilcisi Avukat Gizem Yavuz Sevinç, Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, birim amirleri, sivil toplum kuruluşu başkanları, siyasi parti ilçe başkanları, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Atatürk Anıtı’ndaki saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla birlikte bayrak göndere çekildi. Daha sonra Kaymakam Deniz Pişkin, makamında tebrikleri kabul etti. Şehitlik ziyareti ile program sona erdi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.