BAŞKAN ÇAT: "ÖNCE İNSAN İLKESİYLE HAREKET EDİYORUZ"

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.09.2013 - 04:00, Güncelleme: 26.09.2013 - 04:00
 

BAŞKAN ÇAT: "ÖNCE İNSAN İLKESİYLE HAREKET EDİYORUZ"

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat; İtfaiye Teşkilatı?nın 299, Belediyelere devredilmesinin ise 90. yılı nedeniyle her yıl 25 Eylül - 01 Ekim tarihlerinde kutlanan "İtfaiyecilik Haftası" için bir mesaj yayınladı.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat; İtfaiye Teşkilatı’nın 299, Belediyelere devredilmesinin ise 90. yılı  nedeniyle her yıl 25 Eylül - 01 Ekim tarihlerinde kutlanan "İtfaiyecilik Haftası" için bir mesaj yayınladı.   Başkan  Çat;"Önce insan ilkesiyle hareket ediyor, insan hayatına önem veriyoruz" diyerek hayati önem taşıyan itfaiye teşkilatı  ile gurur duyduklarını ifade etti. Belediye Başkanı Abdulkadir Çat  mesajının devamında şu ifadelere yer verdi:"Seydişehir Belediyesi olarak İtfaiye Teşkilatımızın alt yapısı, donanımı ve organizasyonunu güçlendirmek için  elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Donanımı, teçhizatı  ve deneyimi ile  bölgenin en iyileri arasında olan İtfaiye Teşkilatımız bilgili ve tecrübeli 20 personelle 24 saat  yangın, kurtarma ve tüm doğal afetlerde canla başla hizmet ederek adeta  zamanla yarışmaktadır. Başkalarının hayatlarını kurtarmak için kendi canlarını tehlikeye atarak kutsal görevlerini ifa eden İtfaiye Teşkilatımız, 2013 yılında  38 ev, 6 dükkan, 3 fabrika, 8 araç, 1 cami, 1 baz istasyonu, 27 ekin ve buğday, 23  orman, ağaç ve bahçe, 250 ot, arazi, anız, 80 çöp yangını olmak üzere 437 olaya ve  30 adet trafik kazasına müdahale etmiştir.  İnsana verdiğimiz önem çerçevesinde Belediyemiz bünyesine satın aldığımız aracı hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan, çağın gerektirdiği tüm teknik ve fiziksel donanımlara kavuşturarak kazalarda acil kurtarma aracı olarak Türk halkının hizmete sunmanın haklı gururunu ve onurunu yaşıyoruz. İtfaiye teşkilatımız acil kurtarma aracı ile 2011 Mart ayından itibaren  60 hayat kurtararak sadece ilçemiz sınırlarında değil çevre yerleşim yerlerinde de ihtiyaç duyulduğunda görev yapabilecek donanıma sahip  olduğunu kanıtlamıştır. Yangın ve doğal afetlerle  mücadelede yaşamını yitiren  şehit itfaiyecilerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Büyük bir özveri  örneği göstererek cesaret  ve onuruyla görevlerini  yerine getiren İtfaiye Teşkilatımızın ve ülkemizin  her köşesinde, görevlerinin başında olan itfaiyeci kardeşlerimizin  'İtfaiyecilik Haftası'nı  kutluyor, yangınsız ve kazasız günler temennisiyle çalışmalarında başarılar diliyorum”dedi.
Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat; İtfaiye Teşkilatı?nın 299, Belediyelere devredilmesinin ise 90. yılı nedeniyle her yıl 25 Eylül - 01 Ekim tarihlerinde kutlanan "İtfaiyecilik Haftası" için bir mesaj yayınladı.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat; İtfaiye Teşkilatı’nın 299, Belediyelere devredilmesinin ise 90. yılı  nedeniyle her yıl 25 Eylül - 01 Ekim tarihlerinde kutlanan "İtfaiyecilik Haftası" için bir mesaj yayınladı.

  Başkan  Çat;"Önce insan ilkesiyle hareket ediyor, insan hayatına önem veriyoruz" diyerek hayati önem taşıyan itfaiye teşkilatı  ile gurur duyduklarını ifade etti. Belediye Başkanı Abdulkadir Çat  mesajının devamında şu ifadelere yer verdi:"Seydişehir Belediyesi olarak İtfaiye Teşkilatımızın alt yapısı, donanımı ve organizasyonunu güçlendirmek için  elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Donanımı, teçhizatı  ve deneyimi ile  bölgenin en iyileri arasında olan İtfaiye Teşkilatımız bilgili ve tecrübeli 20 personelle 24 saat  yangın, kurtarma ve tüm doğal afetlerde canla başla hizmet ederek adeta  zamanla yarışmaktadır. Başkalarının hayatlarını kurtarmak için kendi canlarını tehlikeye atarak kutsal görevlerini ifa eden İtfaiye Teşkilatımız, 2013 yılında  38 ev, 6 dükkan, 3 fabrika, 8 araç, 1 cami, 1 baz istasyonu, 27 ekin ve buğday, 23  orman, ağaç ve bahçe, 250 ot, arazi, anız, 80 çöp yangını olmak üzere 437 olaya ve  30 adet trafik kazasına müdahale etmiştir.

 İnsana verdiğimiz önem çerçevesinde Belediyemiz bünyesine satın aldığımız aracı hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan, çağın gerektirdiği tüm teknik ve fiziksel donanımlara kavuşturarak kazalarda acil kurtarma aracı olarak Türk halkının hizmete sunmanın haklı gururunu ve onurunu yaşıyoruz. İtfaiye teşkilatımız acil kurtarma aracı ile 2011 Mart ayından itibaren  60 hayat kurtararak sadece ilçemiz sınırlarında değil çevre yerleşim yerlerinde de ihtiyaç duyulduğunda görev yapabilecek donanıma sahip  olduğunu kanıtlamıştır.

Yangın ve doğal afetlerle  mücadelede yaşamını yitiren  şehit itfaiyecilerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Büyük bir özveri  örneği göstererek cesaret  ve onuruyla görevlerini  yerine getiren İtfaiye Teşkilatımızın ve ülkemizin  her köşesinde, görevlerinin başında olan itfaiyeci kardeşlerimizin  'İtfaiyecilik Haftası'nı  kutluyor, yangınsız ve kazasız günler temennisiyle çalışmalarında başarılar diliyorum”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.