KADIN GİRİŞİMCİLER DAVULLU ZURNALI AÇILIŞ YAPTI (Videolu)

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 15.09.2022 - 16:35, Güncelleme: 15.09.2022 - 16:38
 

KADIN GİRİŞİMCİLER DAVULLU ZURNALI AÇILIŞ YAPTI (Videolu)

Eski garaj Doğancı Parkında bulunan patronu bayan olan ona yakın iş yerinin davullu zurnalı törenle açılışı yapıldı.

Eski garaj Doğancı Park üst kısımda geçtiğimiz günlerde faaliyete geçen büyük bir bölümünün sahibi bayan olan yaklaşık 10 dükkanın açılışına Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, MHP İlçe Başkanı Eyüp Gül, Ak Parti Yönetimi, Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Yakup Söğüt, Kızılcalar Mahallesi Muhtarı Gülbüs Erdoğan ve çok sayıda bayan vatandaş katıldı. Dükkan sahibi bayanların dayanışmasıyla tek tek açılışı gerçekleştirilen dükkanların açılış töreni renkli görüntülere sahne oldu. Davullu zurnalı 10 dükkanın ayrı ayrı kurdelesi kesilerek yapılan açılışta dükkan sahibi bayanlar kendi elleriyle davetlilere çeşitli ikramda bulundular. Açılışa katılan Başkan Tutal yaptığı konuşmada, “Seydişehir’de ilk kez böyle bir bayan dayanışmasıyla açılış yapıyoruz. Bu dayanışma devam ederse işlerinizin de artmasına da vesile olacak.” diyerek kendilerine bol kazançlar diledi. Kaymakam Pişkin ise “Çok güzel bir açılış oldu. Allah utandırmasın. Hepinize bereketli kazançlar diliyorum” diyerek açılıştan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Tutal, buradaki esnafların sıkıntılarını da dinleyerek çarşının en kısa zamanda eksikliklerinin giderileceğini belirtti. Açılış programı toplu bereket duasıyla sona erdi.  
Eski garaj Doğancı Parkında bulunan patronu bayan olan ona yakın iş yerinin davullu zurnalı törenle açılışı yapıldı.

Eski garaj Doğancı Park üst kısımda geçtiğimiz günlerde faaliyete geçen büyük bir bölümünün sahibi bayan olan yaklaşık 10 dükkanın açılışına Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, MHP İlçe Başkanı Eyüp Gül, Ak Parti Yönetimi, Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Yakup Söğüt, Kızılcalar Mahallesi Muhtarı Gülbüs Erdoğan ve çok sayıda bayan vatandaş katıldı.

Dükkan sahibi bayanların dayanışmasıyla tek tek açılışı gerçekleştirilen dükkanların açılış töreni renkli görüntülere sahne oldu.

Davullu zurnalı 10 dükkanın ayrı ayrı kurdelesi kesilerek yapılan açılışta dükkan sahibi bayanlar kendi elleriyle davetlilere çeşitli ikramda bulundular.

Açılışa katılan Başkan Tutal yaptığı konuşmada, “Seydişehir’de ilk kez böyle bir bayan dayanışmasıyla açılış yapıyoruz. Bu dayanışma devam ederse işlerinizin de artmasına da vesile olacak.” diyerek kendilerine bol kazançlar diledi.

Kaymakam Pişkin ise “Çok güzel bir açılış oldu. Allah utandırmasın. Hepinize bereketli kazançlar diliyorum” diyerek açılıştan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Tutal, buradaki esnafların sıkıntılarını da dinleyerek çarşının en kısa zamanda eksikliklerinin giderileceğini belirtti.

Açılış programı toplu bereket duasıyla sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.