OKUL SERVİS ARAÇ ŞOFÖRLERİNE EĞİTİM

Güncel 23.09.2022 - 11:35, Güncelleme: 23.09.2022 - 11:35
 

OKUL SERVİS ARAÇ ŞOFÖRLERİNE EĞİTİM

Taşımalı Eğitim Yönetmeliği kapsamında şehir içi ve mahallelere öğrenci taşıyan okul servis aracı şoförlerine yönelik “Okul servis araçları yönetmeliği” kapsamında eğitim verildi.

23.09.2022 tarihinde, Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü toplantı salonunda 09:30-15:30 saatleri arasında İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet ALTINTOP başkanlığında Rehber Öğretmen Mevlüt ARICI, Polis Memuru Yasin ÖZEN, Kıdemli Baş Polis Memuru Ulvi ŞİMŞEKKAYA ve Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Ethem AYDOĞAN tarafından okul servisleri güvenliğiyle ilgili verilen eğitime servis şoförleri ve oda başkanları katıldı. 2022-2023 eğitim öğretim yılı taşımalı eğitim  uygulaması ve  şehir içi ve mahallelerde öğrenci servis işi yapan araç sürücülerine yönelik eğitimde öğrencilerin güvenli bir şekilde taşınması üzerinde durularak konuyla ilgili yasal mevzuatlar hususunda bilgi verildi.  
Taşımalı Eğitim Yönetmeliği kapsamında şehir içi ve mahallelere öğrenci taşıyan okul servis aracı şoförlerine yönelik “Okul servis araçları yönetmeliği” kapsamında eğitim verildi.

23.09.2022 tarihinde, Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü toplantı salonunda 09:30-15:30 saatleri arasında İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet ALTINTOP başkanlığında Rehber Öğretmen Mevlüt ARICI, Polis Memuru Yasin ÖZEN, Kıdemli Baş Polis Memuru Ulvi ŞİMŞEKKAYA ve Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Ethem AYDOĞAN tarafından okul servisleri güvenliğiyle ilgili verilen eğitime servis şoförleri ve oda başkanları katıldı.

2022-2023 eğitim öğretim yılı taşımalı eğitim  uygulaması ve  şehir içi ve mahallelerde öğrenci servis işi yapan araç sürücülerine yönelik eğitimde öğrencilerin güvenli bir şekilde taşınması üzerinde durularak konuyla ilgili yasal mevzuatlar hususunda bilgi verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.