TRAFİK DENETLEMELERİNDE İKAZLARA UYMAYANLARIN SAYISI ARTTI

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 27.09.2022 - 11:32, Güncelleme: 27.09.2022 - 11:32
 

TRAFİK DENETLEMELERİNDE İKAZLARA UYMAYANLARIN SAYISI ARTTI

2022 den bugüne Seydişehir’de yapılan trafik kontrollerinde görevli personelin uyarılarına uymama ile ilgili cezai işlemlerinde artış olduğu görüldü.

İlçemizde Trafik ekiplerince 9 aylık süre içerisinde 15989 araç kontrol edildiği, 5943 araca cezai işlem uygulandığı, 4 aracın drift yönünden, 106 aracında çevreye rahatsızlık vermeden ve saygısızca araç kullanmaktan ve 96 araca ise görevli personele ikazına uymama neticesinde cezai işleme tabi tutulduğu öğrenildi. Trafik yetkililerinden aldığımız bilgiye göre şehir mobesesinin yanı sıra, esnafın güvenlik kameraları ve vatandaşların çekmiş olduğu görüntülerden de yararlanıldığı bundan sonrada kontrollerin devam edeceği bildirildi.
2022 den bugüne Seydişehir’de yapılan trafik kontrollerinde görevli personelin uyarılarına uymama ile ilgili cezai işlemlerinde artış olduğu görüldü.

İlçemizde Trafik ekiplerince 9 aylık süre içerisinde 15989 araç kontrol edildiği, 5943 araca cezai işlem uygulandığı, 4 aracın drift yönünden, 106 aracında çevreye rahatsızlık vermeden ve saygısızca araç kullanmaktan ve 96 araca ise görevli personele ikazına uymama neticesinde cezai işleme tabi tutulduğu öğrenildi.

Trafik yetkililerinden aldığımız bilgiye göre şehir mobesesinin yanı sıra, esnafın güvenlik kameraları ve vatandaşların çekmiş olduğu görüntülerden de yararlanıldığı bundan sonrada kontrollerin devam edeceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.