STSO Eğitim Yardımında Bulundu

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 17.10.2022 - 19:19, Güncelleme: 17.10.2022 - 19:27
 

STSO Eğitim Yardımında Bulundu

Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanlığı tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim yardımında bulunuldu.

Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cemal KÜÇÜK , odanın her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) katkılarıyla ihtiyaç sahibi 700 öğrencimize kışlık bot yardımında bulunduklarını söyledi. Küçük: "Bölgede eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 700 çift kışlık bot teslim ettik. Dağıtımların hangi öğrencilere yapılacağının belirlenmesinde Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve okul yöneticilerinin önemli katkıları oldu. Buradan değerli katkılarından dolayı başta Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU’na, İlçe Kaymakamımız Sayın Deniz PİŞKİN Bey’e, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tüm öğrencilerimize botlarını iyi günlerde kullanmalarını diliyorum”dedi. Botların dağıtımına Seydişehir Kaymakamı Deniz PİŞKİN ve Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdür Tahir KİBAR ve Okul idarecileri katıldı.
Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanlığı tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim yardımında bulunuldu.

Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cemal KÜÇÜK , odanın her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) katkılarıyla ihtiyaç sahibi 700 öğrencimize kışlık bot yardımında bulunduklarını söyledi.

Küçük: "Bölgede eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 700 çift kışlık bot teslim ettik. Dağıtımların hangi öğrencilere yapılacağının belirlenmesinde Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve okul yöneticilerinin önemli katkıları oldu. Buradan değerli katkılarından dolayı başta Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU’na, İlçe Kaymakamımız Sayın Deniz PİŞKİN Bey’e, İlçe Milli Eğitim
Müdürlüğümüze ve bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tüm öğrencilerimize botlarını iyi günlerde kullanmalarını diliyorum”dedi.

Botların dağıtımına Seydişehir Kaymakamı Deniz PİŞKİN ve Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdür Tahir KİBAR ve Okul idarecileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.