SEYDİŞEHİRGÜCÜ KAZANMAYA DEVAM EDİYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.10.2013 - 03:52, Güncelleme: 08.10.2013 - 03:52
 

SEYDİŞEHİRGÜCÜ KAZANMAYA DEVAM EDİYOR

60 Evler Suni Çim sahasında oynanan maçta Seydişehirgücü Kara Kartal'ı 2-1 yendi.

60 Evler Suni Çim sahasında oynanan maçta Seydişehirgücü, 2-1 yendi. Temsilcimiz bu sonuçla kazanma serisine devam etti.  Karşılaşmadan sonra açıklama yapan Başkan Yusuf Yalçın “  Grubun güçlü takımlarından Kara Kartal karşısında ortaya konan futbol bizleri çok memnun etmiştir. Soğuk havaya rağmen sahada dostluk çerçevesinde mücadele ve oyun görülmeye değerdi. Sonucun lehimize olması bizleri bir kat daha sevindirmiştir. Özellikle ortaya konan futboldan ötürü teknik heyeti ve futbolcuları tebrik ederim.” Şeklinde konuştu.
60 Evler Suni Çim sahasında oynanan maçta Seydişehirgücü Kara Kartal'ı 2-1 yendi.

60 Evler Suni Çim sahasında oynanan maçta Seydişehirgücü, 2-1 yendi.

Temsilcimiz bu sonuçla kazanma serisine devam etti.

 Karşılaşmadan sonra açıklama yapan Başkan Yusuf Yalçın “  Grubun güçlü takımlarından Kara Kartal karşısında ortaya konan futbol bizleri çok memnun etmiştir. Soğuk havaya rağmen sahada dostluk çerçevesinde mücadele ve oyun görülmeye değerdi. Sonucun lehimize olması bizleri bir kat daha sevindirmiştir. Özellikle ortaya konan futboldan ötürü teknik heyeti ve futbolcuları tebrik ederim.” Şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.