SEYYİD HARUN PROJESİNDEKİ TEHLİKELİ BİNA YIKILDI (Videolu)

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 17.11.2022 - 13:38, Güncelleme: 17.11.2022 - 13:38
 

SEYYİD HARUN PROJESİNDEKİ TEHLİKELİ BİNA YIKILDI (Videolu)

Seyyid Harun Projesi 2.Etap çalışma alanlarında bulunan tehlike arz eden son binada yıkıldı.

Daha önce kamulaştırılması yapılan 2.Etap alnındaki binalar yıkılmış, mahkemelik durumdaki Faik Durna’ya ait bina tehlike saçtığından esnafları kaygılandırıyordu. Mahkemenin yıkılması yönünde karar vermesiyle belediye Ekipleri tarafından bu bina da yıkıldı. Öte yandan cami önündeki Cami Derneği ve Din Görevlileri Derneğinin bulunduğu binalarda da yıkım çalışmaları başladı. Geçtiğimiz günlerde ihaleye çıkan ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay tarafından temeli atılan 2.Etap çalışmalarının bulunduğu alanda kalan binalarında yıkılmasıyla alandaki tüm binalar yıkılmış olacak.  
Seyyid Harun Projesi 2.Etap çalışma alanlarında bulunan tehlike arz eden son binada yıkıldı.

Daha önce kamulaştırılması yapılan 2.Etap alnındaki binalar yıkılmış, mahkemelik durumdaki Faik Durna’ya ait bina tehlike saçtığından esnafları kaygılandırıyordu. Mahkemenin yıkılması yönünde karar vermesiyle belediye Ekipleri tarafından bu bina da yıkıldı. Öte yandan cami önündeki Cami Derneği ve Din Görevlileri Derneğinin bulunduğu binalarda da yıkım çalışmaları başladı.

Geçtiğimiz günlerde ihaleye çıkan ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay tarafından temeli atılan 2.Etap çalışmalarının bulunduğu alanda kalan binalarında yıkılmasıyla alandaki tüm binalar yıkılmış olacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.