Seydişehir Antalya yolunda kaza 3 kişi yaralandı

Asayiş (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 18.11.2022 - 21:13, Güncelleme: 18.11.2022 - 21:19
 

Seydişehir Antalya yolunda kaza 3 kişi yaralandı

Acil kaçış rampasını yol zanneden sürücü bariyerlere çarptı. Kazada 1'i hafif 3 kişi yaralandı.

    Seydişehir Antalya yolu 9. km de 2014 yılında çok sayıda kamyonun freni patlaması sonrası meydana gelen ölümlü kazaları önlemek için yapılan acil kaçış rampasını yol zanneden sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptı. Edinilen bilgiye göre saat 20:30 sularında Antalya istikametinden Seydişehir istikametine gelmekte olan Esat Paçal idaresindeki  20 EP 090 plakalı otomobil acil kaçış rampasını yol zannetmesi  sonucu  bariyerlere çarptı. Araçta bulunan dört kişiden Esat Paçal ve eşi Dilber Paçal yaralanırken kayını Cuma Paçal'da hafif yaralandı. Aracın emanet olduğu öğrenildi. Yaralılar Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Acil kaçış rampasını yol zanneden sürücü bariyerlere çarptı. Kazada 1'i hafif 3 kişi yaralandı.

 

 

Seydişehir Antalya yolu 9. km de 2014 yılında çok sayıda kamyonun freni patlaması sonrası meydana gelen ölümlü kazaları önlemek için yapılan acil kaçış rampasını yol zanneden sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptı.

Edinilen bilgiye göre saat 20:30 sularında Antalya istikametinden Seydişehir istikametine gelmekte olan Esat Paçal idaresindeki  20 EP 090 plakalı otomobil acil kaçış rampasını yol zannetmesi  sonucu  bariyerlere çarptı.

Araçta bulunan dört kişiden Esat Paçal ve eşi Dilber Paçal yaralanırken kayını Cuma Paçal'da hafif yaralandı.

Aracın emanet olduğu öğrenildi.

Yaralılar Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.