ALACABELDE YILIN İLK KARI YAĞDI (VİDEOLU)

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 24.11.2022 - 16:01, Güncelleme: 24.11.2022 - 16:18
 

ALACABELDE YILIN İLK KARI YAĞDI (VİDEOLU)

Antalya'yı Konya'ya bağlayan Seydişehir Akseki karayolu üzerinde bin 825 metre rakımlı Alacabel mevkiisine yılın ilk karı yağdı.

Sağanak yağmurun etkili olduğu Seydişehir –Antalya yolunda öğle saatlerinde başlayan kar yağışı ile Seydişehir Akseki yolunun Alacabel geçidine yılın ilk karı yağdı. Seydişehir Akseki yolu Alacabel mevkiinde 6 kilometrelik böümünde etkili olan kar yağışı nendiyle karayolları ekipleri bölgede çalışmalarına başladı. Karayolları Alacabel ekipleri sürücülerin zor anlar yaşamaması için yolda biriken çok az miktardaki karı temizlemek için çalışma gerçekleştirdi. Karayolları ekipleri, sürücülerin trafikte herhangi bir sorun yaşamadıklarını ifade etti. Karayolları ekiplerinin Alacabel bakımevinde kış hazırlıklarını tamamladıkları ve yağış için hazırlıklı oldukları bildirildi.
Antalya'yı Konya'ya bağlayan Seydişehir Akseki karayolu üzerinde bin 825 metre rakımlı Alacabel mevkiisine yılın ilk karı yağdı.

Sağanak yağmurun etkili olduğu Seydişehir Antalya yolunda öğle saatlerinde başlayan kar yağışı ile Seydişehir Akseki yolunun Alacabel geçidine yılın ilk karı yağdı.

Seydişehir Akseki yolu Alacabel mevkiinde 6 kilometrelik böümünde etkili olan kar yağışı nendiyle karayolları ekipleri bölgede çalışmalarına başladı.

Karayolları Alacabel ekipleri sürücülerin zor anlar yaşamaması için yolda biriken çok az miktardaki karı temizlemek için çalışma gerçekleştirdi. Karayolları ekipleri, sürücülerin trafikte herhangi bir sorun yaşamadıklarını ifade etti.
Karayolları ekiplerinin Alacabel bakımevinde kış hazırlıklarını tamamladıkları ve yağış için hazırlıklı oldukları bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.