SAYAR'DAN BARINAKTAKİ KÖPEKLERLE İLGİLİ AÇIKLAMA (VİDEOLU)

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 28.11.2022 - 14:08, Güncelleme: 28.11.2022 - 14:08
 

SAYAR'DAN BARINAKTAKİ KÖPEKLERLE İLGİLİ AÇIKLAMA (VİDEOLU)

Seydişehir Sokak Hayvanlarını Koruma derneği başkanı Ayla Sayar, sosyal medyada paylaşılan Seydişehir’deki barınakta yaşayan sokak hayvanlarına kötü muamele yapıldığı iddiasının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Dün sosyal medyada bazı hayvanseverler tarafından paylaşılan videoda Seydişehir’deki barınakta hayvanlara kötü muamele yapıldığı  ayrıca Konya Sefaköy barınağındaki hayvanların ilçemizdeki barınağa taşındığı iddiası ortaya atılmıştı. Konuyla ilgili gazetemize açıklama yapan Seydişehir Sokak Hayvanlarını Koruma derneği başkanı Ayla Sayar: “Dünkü olaydan dolayı çok üzgünüz. Evet dün bazı hayvanseverler derneğinden geldiler resim çektiler. Biz kendilerine gerekli açıklamaları yaptık. Hayvanseverler buradan sahiplenmek üzere köpek götürdükleri doğrudur. Ancak biz gönüllü olarak sahiplendikleri köpekleri iyi bakılıp bakılmadığıyla ilgili takip edeceğimizi söyledik. Onlar bizim evlatlarımız. Ben bu işi 7 yıldır gönüllü olarak yapıyorum. Sağ olsun Belediyemizde mama ve barınma konusunda bana yardımcı oluyor. Buradan sesleniyorum.   Konya’dan buraya köpek gelmemiş hatta daha iyi bakacaklarını düşünerek hasta olan bazı köpekleri biz verdik oradaki barınağa. Seydişehir’deki barınakta da bahsi geçen köpeklere kötü muamele durumu da yaşanmadı.” Dedi.
Seydişehir Sokak Hayvanlarını Koruma derneği başkanı Ayla Sayar, sosyal medyada paylaşılan Seydişehir’deki barınakta yaşayan sokak hayvanlarına kötü muamele yapıldığı iddiasının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Dün sosyal medyada bazı hayvanseverler tarafından paylaşılan videoda Seydişehir’deki barınakta hayvanlara kötü muamele yapıldığı  ayrıca Konya Sefaköy barınağındaki hayvanların ilçemizdeki barınağa taşındığı iddiası ortaya atılmıştı.
Konuyla ilgili gazetemize açıklama yapan Seydişehir Sokak Hayvanlarını Koruma derneği başkanı Ayla Sayar: “Dünkü olaydan dolayı çok üzgünüz. Evet dün bazı hayvanseverler derneğinden geldiler resim çektiler. Biz kendilerine gerekli açıklamaları yaptık. Hayvanseverler buradan sahiplenmek üzere köpek götürdükleri doğrudur. Ancak biz gönüllü olarak sahiplendikleri köpekleri iyi bakılıp bakılmadığıyla ilgili takip edeceğimizi söyledik. Onlar bizim evlatlarımız. Ben bu işi 7 yıldır gönüllü olarak yapıyorum. Sağ olsun Belediyemizde mama ve barınma konusunda bana yardımcı oluyor. Buradan sesleniyorum.   Konya’dan buraya köpek gelmemiş hatta daha iyi bakacaklarını düşünerek hasta olan bazı köpekleri biz verdik oradaki barınağa. Seydişehir’deki barınakta da bahsi geçen köpeklere kötü muamele durumu da yaşanmadı.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.