İMAMOĞLU KARARINA BASIN AÇIKLAMASI

Politika (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 15.12.2022 - 14:54, Güncelleme: 15.12.2022 - 16:01
 

İMAMOĞLU KARARINA BASIN AÇIKLAMASI

Millet İttifakının Seydişehir temsilcileri, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na verilen hapis ve siyasi yasak cezası kararını protesto etmek amacı ile basın açıklaması yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Yüksek Seçim Kurulu (YSK) üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle ‌2 yıl 7 ay 15 gün hapisle cezalandırılmasına karar verilmişti. Bu karara itiraz eden Millet ittifakının Seydişehir Temsilcileri bugün Hükümet Meydanı önünde bir basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasına CHP İlçe Başkanı Orhan Özel, İyi Parti İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici, Saadet Partisi İlçe Başkanı Harun Erkan, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Hayati Topaç, parti teşkilatları ve vatandaşlar katıldı. Seydişehir CHP İlçe Başkanı Orhan Özel yaptığı basın açıklamasında; “Haktan, hukuktan, adaletten ve gerçeklerden uzak siyasi baskıyla verilen bu karar Ekrem İmamoğlu’na değil hukukun üstünlüğüne inanan milyonlarca yurttaşımıza verilmiştir.   Bizler elbette Türkiye Cumhuriyeti Mahkemelerine ve kararlarına saygı duyan hukuka ve usule uygun yargı kararlarını tanımakla yükümlü olduğu bilincinde olan yurttaşlarız. Adalet her şeyin temelidir.” dedi. İyi Parti İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici, Saadet Partisi İlçe Başkanı Harun Erkan ve Gelecek Partisi İlçe Başkanı Hayati Topaç' da Millet İttifakı olarak İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na sahip çıktılarını ifade ettiler.  
Millet İttifakının Seydişehir temsilcileri, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na verilen hapis ve siyasi yasak cezası kararını protesto etmek amacı ile basın açıklaması yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Yüksek Seçim Kurulu (YSK) üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle ‌2 yıl 7 ay 15 gün hapisle cezalandırılmasına karar verilmişti.

Bu karara itiraz eden Millet ittifakının Seydişehir Temsilcileri bugün Hükümet Meydanı önünde bir basın açıklaması yaptı.

Basın açıklamasına CHP İlçe Başkanı Orhan Özel, İyi Parti İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici, Saadet Partisi İlçe Başkanı Harun Erkan, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Hayati Topaç, parti teşkilatları ve vatandaşlar katıldı.

Seydişehir CHP İlçe Başkanı Orhan Özel yaptığı basın açıklamasında; “Haktan, hukuktan, adaletten ve gerçeklerden uzak siyasi baskıyla verilen bu karar Ekrem İmamoğlu’na değil hukukun üstünlüğüne inanan milyonlarca yurttaşımıza verilmiştir.  

Bizler elbette Türkiye Cumhuriyeti Mahkemelerine ve kararlarına saygı duyan hukuka ve usule uygun yargı kararlarını tanımakla yükümlü olduğu bilincinde olan yurttaşlarız. Adalet her şeyin temelidir.” dedi.

İyi Parti İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici, Saadet Partisi İlçe Başkanı Harun Erkan ve Gelecek Partisi İlçe Başkanı Hayati Topaç' da Millet İttifakı olarak İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na sahip çıktılarını ifade ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.