Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Alagöz Seydişehir’i ziyaret etti.

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 17.12.2022 - 13:30, Güncelleme: 18.12.2022 - 12:29
 

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Alagöz Seydişehir’i ziyaret etti.

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof Dr Mehmet Alagöz ve Konya İl Başkanı Salih Ümit Kesmez Seydişehir’e gelerek ziyaretlerde bulundu.

Geçtiğimiz aylarda ilçe teşkilatını kuran Bankalar caddesinde parti binasını açan Seydişehir Zafer  Partisi ilçe teşkilatını ziyaret eden Genel Başkan Yardımcısı Prof Dr Mehmet Alagöz ve İl Başkanı Salih Ümit Kesmez burada partililerle bir süre görüştükten sonra esnaf ziyaretinde bulundu. Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Alagöz partililere hitabında  Zafer Partisi iktidarında askeri sağlık sistemini tekrar kuracaklarını, köy okullarını yeniden açacaklarını ve Devlet Planlama Teşkilatını tekrar kuracaklarını söyledi. Türkiye’de bulunan Suriyeli sığınmacıları kendi vatanlarına geri göndereceklerini belirtti.
Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof Dr Mehmet Alagöz ve Konya İl Başkanı Salih Ümit Kesmez Seydişehir’e gelerek ziyaretlerde bulundu.

Geçtiğimiz aylarda ilçe teşkilatını kuran Bankalar caddesinde parti binasını açan Seydişehir Zafer  Partisi ilçe teşkilatını ziyaret eden Genel Başkan Yardımcısı Prof Dr Mehmet Alagöz ve İl Başkanı Salih Ümit Kesmez burada partililerle bir süre görüştükten sonra esnaf ziyaretinde bulundu.

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Alagöz partililere hitabında   Zafer Partisi iktidarında askeri sağlık sistemini tekrar kuracaklarını, köy okullarını yeniden açacaklarını ve Devlet Planlama Teşkilatını tekrar kuracaklarını söyledi. Türkiye’de bulunan Suriyeli sığınmacıları kendi vatanlarına geri göndereceklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.