ÖRNEK PROJE "BİR YUMAK MUTLULUK" HAYATA GEÇTİ.

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 24.12.2022 - 10:36, Güncelleme: 24.12.2022 - 10:36
 

ÖRNEK PROJE "BİR YUMAK MUTLULUK" HAYATA GEÇTİ.

Seydişehir’de pek çok sosyal sorumluluk projelerine imza atan Meliha Ülkü,Bu kez de "BİR YUMAK MUTLULUK" Projesini hayata geçirdi.

  Sosyal medyadan Seydişehir Alışveriş Grubu Yöneticisi Saliha Umut’ la  "Bir yumakta benden" sloganıyla başlattıkları proje grup üyeleri, sınıf anneleri , Evla Yazgan, Tuba Kozonoğlu Dilek Gökçe’ nin de desteğiyle büyük ilgi ve destek gördü. Zincirliraş yün ve örgü evinde bir yumak mutluluk kumbarasında biriken maddi destekle yaklaşık 300 öğrencimize, Bir yumak mutluluk  götüreceklerini bildirdiler. Seydişehir ilçe merkezindeki ve civar köy okullarında eğitim gören, 1.sınıf  öğrencilere yönelik örülen  şapkalar dün akşam Seydişehir Yemen cafede basına ve vatandaşlara sergilendi.  İlk etap 23 Aralık Perşembe günü köy okullarına dağıtımına başlanan el emeği göz nuru şapkalar Seydişehir içi İlkokullarımızda 26 Aralık  Pazartesi den itibaren dağıtılmaya  başlanacak. Projenin mimari Meliha Ülkü.” Şapkaların içine yazdığı küçük notla Okumanın değerini şöyle sunuyor mini mini 1 lere...   Sevgili Kuzucuğum,      Sana bir yumaktan mutluluk ördüm. Bu şapkayı her giydiğinde, her baktığında şunu hatırla.     "Okula başladım, okumaya geçtim . El emeği göz nuru bir şapka örüldü ben onu giydim. Okumak yeni bilgiler öğrenmek bana bir çok güzellikler getirecek çok güzel kapılar açacak.  “      Bu şapka ve yazıyı iyi sakla ne zaman okula gitmek istemezsen bu yazıyı oku sapkaya bak. Formanı giy okula koş.       Önce ailene, hayırlı başarılı bir evlat, sonra  vatanına milletine Türkiye Cumhuriyeti'ne yakışan bir birey olacağından eminim..      Sevgiyle gözlerinden öpüyorum. Meliha Ülkü Teyzen      
Seydişehir’de pek çok sosyal sorumluluk projelerine imza atan Meliha Ülkü,Bu kez de "BİR YUMAK MUTLULUK" Projesini hayata geçirdi.

 

Sosyal medyadan Seydişehir Alışveriş Grubu Yöneticisi Saliha Umut’ la  "Bir yumakta benden" sloganıyla başlattıkları proje grup üyeleri, sınıf anneleri , Evla Yazgan, Tuba Kozonoğlu Dilek Gökçe’ nin de desteğiyle büyük ilgi ve destek gördü.

Zincirliraş yün ve örgü evinde bir yumak mutluluk kumbarasında biriken maddi destekle yaklaşık 300 öğrencimize, Bir yumak mutluluk  götüreceklerini bildirdiler.

Seydişehir ilçe merkezindeki ve civar köy okullarında eğitim gören, 1.sınıf  öğrencilere yönelik örülen  şapkalar dün akşam Seydişehir Yemen cafede basına ve vatandaşlara sergilendi.

 İlk etap 23 Aralık Perşembe günü köy okullarına dağıtımına başlanan el emeği göz nuru şapkalar Seydişehir içi İlkokullarımızda 26 Aralık  Pazartesi den itibaren dağıtılmaya  başlanacak.

Projenin mimari Meliha Ülkü.” Şapkaların içine yazdığı küçük notla Okumanın değerini şöyle sunuyor mini mini 1 lere...

 

Sevgili Kuzucuğum,

     Sana bir yumaktan mutluluk ördüm. Bu şapkayı her giydiğinde, her baktığında şunu hatırla.

    "Okula başladım, okumaya geçtim . El emeği göz nuru bir şapka örüldü ben onu giydim. Okumak yeni bilgiler öğrenmek bana bir çok güzellikler getirecek çok güzel kapılar açacak.  “

     Bu şapka ve yazıyı iyi sakla ne zaman okula gitmek istemezsen bu yazıyı oku sapkaya bak.

Formanı giy okula koş.

      Önce ailene, hayırlı başarılı bir evlat, sonra  vatanına milletine Türkiye Cumhuriyeti'ne yakışan bir birey olacağından eminim..

     Sevgiyle gözlerinden öpüyorum. Meliha Ülkü Teyzen

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.