ERDOĞAN ŞEHİT AİLESİNİ MUTLU GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKMADI

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 27.12.2022 - 14:02, Güncelleme: 27.12.2022 - 14:25
 

ERDOĞAN ŞEHİT AİLESİNİ MUTLU GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKMADI

Konya Vali Yardımcısı Aydın Erdoğan şehitin kız kardeşinin nikah şahitliğini yaptı.

Vali Yardımcısı Erdoğan, 2017 yılında şehit olan Ahmet Erol’un kız kardeşi Havva Erol- Şahin Taşkın çiftinin nikah törenine katılmak için Seydişehir’e geldi. Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın kıydırdığı çiftin nikah merasimine Seydişehir Cezaevi Müdürü Halil Güneş ile katılarak şahitlik yaptı. Törenden sonra Aydın Erdoğan, Kaymakam Deniz Pişkin ve katılanlar "Çiftimize bir ömür boyu mutluluklar dilerim" dedi. Törende İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, İlker Uysal ve şehit aileleri de çifti mutlu gününde yalnız bırakmadı.
Konya Vali Yardımcısı Aydın Erdoğan şehitin kız kardeşinin nikah şahitliğini yaptı.

Vali Yardımcısı Erdoğan, 2017 yılında şehit olan Ahmet Erol’un kız kardeşi Havva Erol- Şahin Taşkın çiftinin nikah törenine katılmak için Seydişehir’e geldi.

Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın kıydırdığı çiftin nikah merasimine Seydişehir Cezaevi Müdürü Halil Güneş ile katılarak şahitlik yaptı.

Törenden sonra Aydın Erdoğan, Kaymakam Deniz Pişkin ve katılanlar "Çiftimize bir ömür boyu mutluluklar dilerim" dedi.

Törende İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, İlker Uysal ve şehit aileleri de çifti mutlu gününde yalnız bırakmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.