BAŞKAN BALCI KIZILAY HAFTASI'NI KUTLADI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.10.2013 - 04:18, Güncelleme: 26.10.2013 - 04:18
 

BAŞKAN BALCI KIZILAY HAFTASI'NI KUTLADI

Kızılay Haftası dolayısıyla Türk Kızılayı Seydişehir Şube Başkanı Tevfik Balcı bir kutlama mesajı yayınladı.

Kızılay Haftası dolayısıyla Türk KızılayıSeydişehir Şube BaşkanıTevfikBalcı bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Balcı mesajında “Türk Kızılayı 145 yıldır deprem ve doğal afetler sonrasında insanların yaşamsal ihtiyaçları olan gıda, giyim, barınma, sağlık ve kan ihtiyaçlarını karşılamada hizmetlerini yeterli, doğru aktarabilmesi sizlerin yardım ve katkılarıyla daha ileriye götürecektir. Kızılay hizmetlerinde din, dil, ırk ayrımı yapmadan sürdürdüğü hizmet tarafsızlık politikalarıyla dünyada şeffaflığın ve barışın simgesi olmuştur. Kızılay haftası 28 Ekim 4 Kasım tarihleri arası her yıl Kızılay haftası olarak kutlanmaktadır. Başlangıcının Cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümüne denk geliyor olması bizleri daha da onurlandırmaktadır. Tüm halkımızın Kızılay haftasının ve Cumhuriyet bayramının kutlu olmasını temenni eder Kızılay haftası süresince Kızılaycılık 
Kızılay Haftası dolayısıyla Türk Kızılayı Seydişehir Şube Başkanı Tevfik Balcı bir kutlama mesajı yayınladı.

Kızılay Haftası dolayısıyla Türk KızılayıSeydişehir Şube BaşkanıTevfikBalcı bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Balcı mesajında

“Türk Kızılayı 145 yıldır deprem ve doğal afetler sonrasında insanların yaşamsal ihtiyaçları olan gıda, giyim, barınma, sağlık ve kan ihtiyaçlarını karşılamada hizmetlerini yeterli, doğru aktarabilmesi sizlerin yardım ve katkılarıyla daha ileriye götürecektir. Kızılay hizmetlerinde din, dil, ırk ayrımı yapmadan sürdürdüğü hizmet tarafsızlık politikalarıyla dünyada şeffaflığın ve barışın simgesi olmuştur.

Kızılay haftası 28 Ekim 4 Kasım tarihleri arası her yıl Kızılay haftası olarak kutlanmaktadır. Başlangıcının Cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümüne denk geliyor olması bizleri daha da onurlandırmaktadır. Tüm halkımızın Kızılay haftasının ve Cumhuriyet bayramının kutlu olmasını temenni eder Kızılay haftası süresince Kızılaycılık 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.