HAMİT LEYLEK PAZAR YERİNDE ESNAF VE VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.10.2013 - 02:32, Güncelleme: 31.10.2013 - 02:32
 

HAMİT LEYLEK PAZAR YERİNDE ESNAF VE VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ

AK Parti Seydişehir Belediye Başkan Aday Adayı Harita Mühendisi Hamit Leylek, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

AK Parti Seydişehir Belediye Başkan Aday Adayı Harita Mühendisi Hamit Leylek, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bir yandan Köy ve Kasabalara giden Leylek diğer yandan İlçe Merkezinde ziyaretlerde bulunuyor. AK Parti Genel Merkezi’ nin açıklamış olduğu Aday Adaylığı Başvurularına ilişkin Takviminin son günlerine girilirken, Seydişehir Belediye Başkanlığı için geçtiğimiz günlerde AK Parti İlçe Teşkilatına resmi müracatını yapan Hamit Leylek, bugün Pazar Yeri esnafına ziyaretlerde bulundu. Burada alış veriş yapan ve vatandaşlar ile de sohbet eden AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Leylek “İlçemize hizmet için çıktığımız bu yolda elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret ediyoruz. Burada önemli olan husus; esnafın sesine kulak vermek, halkın beklentilerini yerinde dinleyerek birlikte çözüm aramaktır. Temeli istişareye dayanmayan hiçbir projenin başarıya ulaşması mümkün değildir. Halkımızın teveccühü ile Muhafazakar-Demokrat Belediyecilik anlayışını İlçemize Mutlaka hakim kılacağız. AK Parti’ den resmi başvuru yapan toplam 4 Aday Adayından hangisi bu vazifeye layık görülür ise sonuna kadar tek yürek çalışıp 2014 Seçimlerinde başarıyı ulaşacağımıza inancım sonsuzdur.” dedi.
AK Parti Seydişehir Belediye Başkan Aday Adayı Harita Mühendisi Hamit Leylek, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

AK Parti Seydişehir Belediye Başkan Aday Adayı Harita Mühendisi Hamit Leylek, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bir yandan Köy ve Kasabalara giden Leylek diğer yandan İlçe Merkezinde ziyaretlerde bulunuyor.

AK Parti Genel Merkezi’ nin açıklamış olduğu Aday Adaylığı Başvurularına ilişkin Takviminin son günlerine girilirken, Seydişehir Belediye Başkanlığı için geçtiğimiz günlerde AK Parti İlçe Teşkilatına resmi müracatını yapan Hamit Leylek, bugün Pazar Yeri esnafına ziyaretlerde bulundu.

Burada alış veriş yapan ve vatandaşlar ile de sohbet eden AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Leylek

“İlçemize hizmet için çıktığımız bu yolda elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret ediyoruz. Burada önemli olan husus; esnafın sesine kulak vermek, halkın beklentilerini yerinde dinleyerek birlikte çözüm aramaktır. Temeli istişareye dayanmayan hiçbir projenin başarıya ulaşması mümkün değildir. Halkımızın teveccühü ile Muhafazakar-Demokrat Belediyecilik anlayışını İlçemize Mutlaka hakim kılacağız. AK Parti’ den resmi başvuru yapan toplam 4 Aday Adayından hangisi bu vazifeye layık görülür ise sonuna kadar tek yürek çalışıp 2014 Seçimlerinde başarıyı ulaşacağımıza inancım sonsuzdur.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.