OKÇULARIMIZ İLÇEMİZE DERECE İLE DÖNDÜ

Spor (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 30.01.2023 - 19:54, Güncelleme: 30.01.2023 - 19:54
 

OKÇULARIMIZ İLÇEMİZE DERECE İLE DÖNDÜ

28-29 Ocak 2023 tarihleri arasında yapılan Spor Konya Okçuluk Turnuvası’nda ilçemizi temsil eden Ali Babacan birinci olurken, Hüseyin Özel ise ikinci oldu.

  Konya Vali İhsan Dede Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda yapılan Spor Konya Okçuluk Turnuvası’nda Masterler grubunda ilçemizi temsil eden Ali Babacan birinci olurken, Hüseyin Özel ise ikinci olarak madalyalarını aldı. Turnuva ile ilgili bilgi veren olimpik ve klasik yay sporcumuz Ali Babacan, “Konya Büyükşehir Belediyemizin düzenlediği Spor Konya Okçuluk Turnuvası’nda emeği geçenleri tebrik ediyorum. Bizim içinde farklı bir deneyim oldu. Seydişehir ilçemizi Hüseyin Özel kardeşimizle temsil ettik ve bir birincilik bir de ikincilik alarak şehrimize döndük. Ben buradan bir eksikliği de dile getirmek istiyorum. İlçemizde maalesef bir okçuluk spor salonumuz ve sahamız yok. Bu konuda ben yetkililerimizden daha çok destek bekliyor ve ilçemize bir saha kazandırmalarını istiyorum.” dedi.
28-29 Ocak 2023 tarihleri arasında yapılan Spor Konya Okçuluk Turnuvası’nda ilçemizi temsil eden Ali Babacan birinci olurken, Hüseyin Özel ise ikinci oldu.

 

Konya Vali İhsan Dede Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda yapılan Spor Konya Okçuluk Turnuvası’nda Masterler grubunda ilçemizi temsil eden Ali Babacan birinci olurken, Hüseyin Özel ise ikinci olarak madalyalarını aldı.

Turnuva ile ilgili bilgi veren olimpik ve klasik yay sporcumuz Ali Babacan, “Konya Büyükşehir Belediyemizin düzenlediği Spor Konya Okçuluk Turnuvası’nda emeği geçenleri tebrik ediyorum. Bizim içinde farklı bir deneyim oldu. Seydişehir ilçemizi Hüseyin Özel kardeşimizle temsil ettik ve bir birincilik bir de ikincilik alarak şehrimize döndük. Ben buradan bir eksikliği de dile getirmek istiyorum. İlçemizde maalesef bir okçuluk spor salonumuz ve sahamız yok. Bu konuda ben yetkililerimizden daha ç ok destek bekliyor ve ilçemize bir saha kazandırmalarını istiyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.