UMRE YOLCULARI DUALARLA UĞURLANDI

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 03.02.2023 - 14:14, Güncelleme: 03.02.2023 - 14:14
 

UMRE YOLCULARI DUALARLA UĞURLANDI

Seydişehir’de, kutsal topraklara umre yapmak için gidecek umre adayları; telbiye, dua ve gözyaşlarıyla uğurlandı.

Diyanet İşleri Başkanlığının 2022-2023 Umre Organizasyonu çerçevesinde ve özel firmalarla kutsal topraklara giden umre kafilelerinde üç ayların girmesiyle gidenlerin sayısında artış görülüyor. Cuma namazından sonra özel bir firmayla gidecek olan umre kafilesi Seyyid Harun Veli cami önündeki duanın ardından yakınları ile helalleşerek kutsal topraklara gitmek üzere yola çıktılar. Programa; Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, İyi Parti İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici, cami cemaati ve umreye gidenlerin yakınları katıldı.    
Seydişehir’de, kutsal topraklara umre yapmak için gidecek umre adayları; telbiye, dua ve gözyaşlarıyla uğurlandı.

Diyanet İşleri Başkanlığının 2022-2023 Umre Organizasyonu çerçevesinde ve özel firmalarla kutsal topraklara giden umre kafilelerinde üç ayların girmesiyle gidenlerin sayısında artış görülüyor.

Cuma namazından sonra özel bir firmayla gidecek olan umre kafilesi Seyyid Harun Veli cami önündeki duanın ardından yakınları ile helalleşerek kutsal topraklara gitmek üzere yola çıktılar.

Programa; Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, İyi Parti İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici, cami cemaati ve umreye gidenlerin yakınları katıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.