SEYDİŞEHİR KIZILAY’IN YARDIM TIRI YOLA ÇIKTI (VİDEOLU)

Güncel 08.02.2023 - 14:06, Güncelleme: 08.02.2023 - 14:06
 

SEYDİŞEHİR KIZILAY’IN YARDIM TIRI YOLA ÇIKTI (VİDEOLU)

Seydişehir Kızılay Derneği deprem bölgesine yardım tırı gönderdi.

Seydişehir’de Kızılay’ın gönüllü genç üyelerinin topladığı yardımlar Konya Kızılay merkezine gönderilip oradan da deprem bölgesine ulaştırılacak. Yüze yakın genç Kızılay üyelerinin sahaya inerek topladıkları özellikle su ve önemli ihtiyaç maddelerden oluşan yardımların ilk etabı deprem bölgesine ulaştırılmak üzere Konya Kızılay merkezine gönderilen yardım tırının yüklenmesi esnasında konuşan Seydişehir Kızılay Başkanı Balcı: “Şuanda ülkemizin yaşadığı felaketten dolayı hepimize geçmiş olsun. Türk Kızılay’ı olarak Seydişehir’de hem nakdi hem de malzeme yardımı topladık. Topladığımız bu yardımları Konya Kızılay’a yolluyoruz. Konya Kızılay hiç durmadan tırlarla deprem bölgesine yardımlarımızı ulaştırıyor. Şuanda deprem bölgesinde en çok suya ihtiyaç var. Yardımlar su yönünde olursa çok memnun olacağız. Yardımlarınıza devam edin. Çünkü afet çok büyük. Bizlerde Kızılay olarak telefon ederseniz yardımlarınızı evlerinizden alırız. Halkımız tek bir yürek oldu. Hepsine çok teşekkür ederim.” dedi.  
Seydişehir Kızılay Derneği deprem bölgesine yardım tırı gönderdi.

Seydişehir’de Kızılay’ın gönüllü genç üyelerinin topladığı yardımlar Konya Kızılay merkezine gönderilip oradan da deprem bölgesine ulaştırılacak.

Yüze yakın genç Kızılay üyelerinin sahaya inerek topladıkları özellikle su ve önemli ihtiyaç maddelerden oluşan yardımların ilk etabı deprem bölgesine ulaştırılmak üzere Konya Kızılay merkezine gönderilen yardım tırının yüklenmesi esnasında konuşan Seydişehir Kızılay Başkanı Balcı: “Şuanda ülkemizin yaşadığı felaketten dolayı hepimize geçmiş olsun. Türk Kızılay’ı olarak Seydişehir’de hem nakdi hem de malzeme yardımı topladık. Topladığımız bu yardımları Konya Kızılay’a yolluyoruz. Konya Kızılay hiç durmadan tırlarla deprem bölgesine yardımlarımızı ulaştırıyor. Şuanda deprem bölgesinde en çok suya ihtiyaç var. Yardımlar su yönünde olursa çok memnun olacağız. Yardımlarınıza devam edin. Çünkü afet çok büyük. Bizlerde Kızılay olarak telefon ederseniz yardımlarınızı evlerinizden alırız. Halkımız tek bir yürek oldu. Hepsine çok teşekkür ederim.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.