DEPREMZEDELERE ETİ ALÜMİNYUM’DAN VE AFAD GÖNÜLLÜLERİNDEN DESTEK

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 08.02.2023 - 18:21, Güncelleme: 08.02.2023 - 19:44
 

DEPREMZEDELERE ETİ ALÜMİNYUM’DAN VE AFAD GÖNÜLLÜLERİNDEN DESTEK

Kurumlardan ve AFAD’ın resmi sitesinden gönüllü olarak başvuru yapıp eğitim almış kişiler deprem bölgesine çağrılıyor.

Seydişehir’de AFAD gönüllüsü Eti Alüminyum A.Ş. de çalışan yaklaşık 57 madenci arama kurtarma için deprem bölgesine gitti. Eti Alüminyum A.Ş. 26 tane 4*4 araç, çok miktarda su, ekmek ve gıda yardımıyla birlikte Cengiz ailesi AHBAP’a 100 Milyon TL nakdi yardım da bulundu. Enkaz altından sesimizi duyan yok mu çığlıklarına sessiz kalamayan gönüllü olarak yola çıkan ilçe merkezinden çok sayıda minibüsü ve iş makinası olan kişilerinde kendi imkanlarıyla deprem bölgesine intikal ettikleri öğrenildi.
Kurumlardan ve AFAD’ın resmi sitesinden gönüllü olarak başvuru yapıp eğitim almış kişiler deprem bölgesine çağrılıyor.

Seydişehir’de AFAD gönüllüsü Eti Alüminyum A.Ş. de çalışan yaklaşık 57 madenci arama kurtarma için deprem bölgesine gitti. Eti Alüminyum A.Ş. 26 tane 4*4 araç, çok miktarda su, ekmek ve gıda yardımıyla birlikte Cengiz ailesi AHBAP’a 100 Milyon TL nakdi yardım da bulundu.

Enkaz altından sesimizi duyan yok mu çığlıklarına sessiz kalamayan gönüllü olarak yola çıkan ilçe merkezinden çok sayıda minibüsü ve iş makinası olan kişilerinde kendi imkanlarıyla deprem bölgesine intikal ettikleri öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.