DEPREMZEDELERİ AĞIRLAMAYA BAŞLADIK

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 10.02.2023 - 16:26, Güncelleme: 10.02.2023 - 16:26
 

DEPREMZEDELERİ AĞIRLAMAYA BAŞLADIK

200’e yakın deprem bölgesinden gelen depremzedeler Seydişehir'de misafir edilmeye başlandı.

Kaymakamlık tarafından 70’e yakın depremzede KYK yurtlarına yerleştirilirken 100 e yakın ailede belediye koordinatörlüğünde evlere yerleştirildi. Kaymakam Deniz Pişkin ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal ilçemize gelen depremzedelerle özel ilgilendiler ve depremzedelere moral verdiler. İlçemize gelen depremzedeler ilk önce yardım merkezlerinde toplanan yardımlarla ihtiyaçları giderilerek bir süre misafir edildikten sonra önceden misafir etmeyi kabul eden ailelerin evlerine yerleştirildi. Diğer yandan depremzedeler için hazırlanan KYK’ya 70 kişinin yerleştirildiği gelenlerin fazla olması da düşünülerek Atatürk Kapalı Spor Salonunun da depremzedelerin kalabilmesi için hazırlandığı öğrenildi.
200’e yakın deprem bölgesinden gelen depremzedeler Seydişehir'de misafir edilmeye başlandı.

Kaymakamlık tarafından 70’e yakın depremzede KYK yurtlarına yerleştirilirken 100 e yakın ailede belediye koordinatörlüğünde evlere yerleştirildi.

Kaymakam Deniz Pişkin ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal ilçemize gelen depremzedelerle özel ilgilendiler ve depremzedelere moral verdiler.

İlçemize gelen depremzedeler ilk önce yardım merkezlerinde toplanan yardımlarla ihtiyaçları giderilerek bir süre misafir edildikten sonra önceden misafir etmeyi kabul eden ailelerin evlerine yerleştirildi.

Diğer yandan depremzedeler için hazırlanan KYK’ya 70 kişinin yerleştirildiği gelenlerin fazla olması da düşünülerek Atatürk Kapalı Spor Salonunun da depremzedelerin kalabilmesi için hazırlandığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.