Eti A.Ş. 1250 Kişilik Prefabrik Kent Kuruyor

Güncel 01.03.2023 - 17:02, Güncelleme: 03.03.2023 - 22:16
 

Eti A.Ş. 1250 Kişilik Prefabrik Kent Kuruyor

Eti A.Ş. Adıyaman’da 1250 kişinin barınma ihtiyacını karşılayabilecek prefabrik kent kurmaya başladı.

Daha öncede deprem bölgesine çok miktarda iş makinesi, ekipman, gıda, yakacak ve hijyen yardımda bulunan Eti A.Ş. , şimdi de depremzedelerin acil barınma ihtiyaçlarından dolayı Adıyaman da 1250 kişinin barınma ihtiyacını karşılayacak. Prefabrik kentlerin de haftaya yerleştirileceği bildirildi. Önümüzdeki haftadan itibaren kurulan prefabrik kentlere aşamalı olarak depremzedelerin yerleştirilmeye başlanacağı, prefabrik yapılarında 1+1 daire formunda olacağı öğrenildi.  
Eti A.Ş. Adıyaman’da 1250 kişinin barınma ihtiyacını karşılayabilecek prefabrik kent kurmaya başladı.

Daha öncede deprem bölgesine çok miktarda iş makinesi, ekipman, gıda, yakacak ve hijyen yardımda bulunan Eti A.Ş. , şimdi de depremzedelerin acil barınma ihtiyaçlarından dolayı Adıyaman da 1250 kişinin barınma ihtiyacını karşılayacak.

Prefabrik kentlerin de haftaya yerleştirileceği bildirildi.

Önümüzdeki haftadan itibaren kurulan prefabrik kentlere aşamalı olarak depremzedelerin yerleştirilmeye başlanacağı, prefabrik yapılarında 1+1 daire formunda olacağı öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.