Kaymakam Deniz Pişkin’den Seydişehir’e teşekkür…

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 03.03.2023 - 18:18, Güncelleme: 03.03.2023 - 18:18
 

Kaymakam Deniz Pişkin’den Seydişehir’e teşekkür…

Kaymakam Deniz Pişkin, depremde Seydişehir tek yürek kampanyasına verdikleri destekten dolayı Seydişehir halkına teşekkür etti.

Seydişehir kaymakamı Deniz Pişkin yaptığı açıklamada deprem bölgesine Seydişehir’den yapılan ayni ve nakli yardımlar konusunda açıklamalarda bulundu. İlçemizde barındırılan depremzede misafirlerin sayısı hakkında da bilgiler verdi. Kaymakam Pişkin,” depremde Seydişehir tek yürek kampanyası; yardımlaşmanın dayanışmanın ve birlik beraberliğin, ülkesine, milletine ve devletine gönülden bağlı olmanın güzel bir tezahürüdür”. diyerek:  06.02.2023 ilçemizde 4 milyon 683.852,24 TL nakli yardım, 30 tır olmak üzere deprem bölgesine gönderilen ayni yardım aracı, hayvanları telef olan besicilere 100 küçük baş hayvan desteği yapıldığını bildirildi. Kaymakam Deniz Pişkin, yaşanan depremden sonra deprem bölgesinde ilçemize gelenlerin sayısının 1500 olduğunu, bunların 150’sinin KYK’da geri kalanın da evlerde barındırıldığını ve depremzede misafirlerin her türlü ihtiyacını karşılanmaya çalıştığını belirtti.      
Kaymakam Deniz Pişkin, depremde Seydişehir tek yürek kampanyasına verdikleri destekten dolayı Seydişehir halkına teşekkür etti.

Seydişehir kaymakamı Deniz Pişkin yaptığı açıklamada deprem bölgesine Seydişehir’den yapılan ayni ve nakli yardımlar konusunda açıklamalarda bulundu. İlçemizde barındırılan depremzede misafirlerin sayısı hakkında da bilgiler verdi.

Kaymakam Pişkin,” depremde Seydişehir tek yürek kampanyası; yardımlaşmanın dayanışmanın ve birlik beraberliğin, ülkesine, milletine ve devletine gönülden bağlı olmanın güzel bir tezahürüdür”. diyerek:

 06.02.2023 ilçemizde 4 milyon 683.852,24 TL nakli yardım, 30 tır olmak üzere deprem bölgesine gönderilen ayni yardım aracı, hayvanları telef olan besicilere 100 küçük baş hayvan desteği yapıldığını bildirildi.

Kaymakam Deniz Pişkin, yaşanan depremden sonra deprem bölgesinde ilçemize gelenlerin sayısının 1500 olduğunu, bunların 150’sinin KYK’da geri kalanın da evlerde barındırıldığını ve depremzede misafirlerin her türlü ihtiyacını karşılanmaya çalıştığını belirtti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.