Kariyer Öğrenimlerini Sürdürürken Aynı Zamanda Hafız Oluyorlar

Yaşam (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 09.03.2023 - 18:45, Güncelleme: 09.03.2023 - 18:45
 

Kariyer Öğrenimlerini Sürdürürken Aynı Zamanda Hafız Oluyorlar

İlçemizde Milli Eğitim Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığının yaptığı protokolle normal öğretimlerine devam ederken aynı zamanda hafızlık kursuna giden öğrencilerden 6’sına hafızlık diploması verildi.

İlçe Müftülüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen “Hafızlık Diploma” töreninde konuşan İlçe Müftüsü Adem Bebek: “Milli Eğitim Bakanlığıyla Diyanet İşleri Başkanlığının protokolüyle geçtiğimiz yıllarda hayata geçirilen müfredat programıyla ilçemizde de Seyyid Harun İmam Hatip Ortaokulu bünyesinde bulunan hafızlık kursuna 4.sınıfı bitiren öğrenciler alınıyor. İlçemizden de 30 kız 15 erkek pansiyonda kalarak hem öğrenimlerine devam ettiler hem de hafızlık kursu aldılar. 3 yıllık bir süreç içerisinde hafızlık kursu alan bu öğrencilerimizden başarılı olan 2’si erkek 4’ü kız yavrularımıza bugün Hafızlık Diplomalarını veriyoruz.” dedi. Müftü Adem Bebek, yaptığı konuşmasında dinimizde hafızlığın önemli olduğunu belirterek, Kur’an-ı Kerim’in bozulmadan kıyamete kadar korunacağını, ve bu sürede en büyük rolü de hafızların üstlendiğini söyledi. Konuşmadan sonra Hafızlık belgesini hak eden 6 öğrenciye İlçe Müftüsü Bebek ve hocaları tarafından törenle belgeleri verildi. Tören sonunda Adem Bebek, emeği geçen tüm hocalara ve velilere teşekkür etti.
İlçemizde Milli Eğitim Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığının yaptığı protokolle normal öğretimlerine devam ederken aynı zamanda hafızlık kursuna giden öğrencilerden 6’sına hafızlık diploması verildi.

İlçe Müftülüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen “Hafızlık Diploma” töreninde konuşan İlçe Müftüsü Adem Bebek: “Milli Eğitim Bakanlığıyla Diyanet İşleri Başkanlığının protokolüyle geçtiğimiz yıllarda hayata geçirilen müfredat programıyla ilçemizde de Seyyid Harun İmam Hatip Ortaokulu bünyesinde bulunan hafızlık kursuna 4.sınıfı bitiren öğrenciler alınıyor.

İlçemizden de 30 kız 15 erkek pansiyonda kalarak hem öğrenimlerine devam ettiler hem de hafızlık kursu aldılar. 3 yıllık bir süreç içerisinde hafızlık kursu alan bu öğrencilerimizden başarılı olan 2’si erkek 4’ü kız yavrularımıza bugün Hafızlık Diplomalarını veriyoruz.” dedi.

Müftü Adem Bebek, yaptığı konuşmasında dinimizde hafızlığın önemli olduğunu belirterek, Kur’an-ı Kerim’in bozulmadan kıyamete kadar korunacağını, ve bu sürede en büyük rolü de hafızların üstlendiğini söyledi.

Konuşmadan sonra Hafızlık belgesini hak eden 6 öğrenciye İlçe Müftüsü Bebek ve hocaları tarafından törenle belgeleri verildi.

Tören sonunda Adem Bebek, emeği geçen tüm hocalara ve velilere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.